دوره و شماره: دوره 22، شماره 161، تیر 1404 
تعداد مقالات: 20

ارزیابی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جلبک اسپیرولینا

صفحه 69-85

10.22034/FSCT.22.161.69

اندیشه توکلی؛ رضا فرهمندفر؛ علی معتمدزادگان؛ پیمان آریایی؛ مریم اثنی عشری

آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن هوای داغ و سرخ کردن عمیق میگو

صفحه 86-103

10.22034/FSCT.22.161.86

بهاره معروف پور؛ امان محمد ضیائی فر؛ محمد قربانی؛ حسن صباغی؛ سعید یلقی

پیش‌بینی رطوبت و دانسیته در میگو طی سرخ‌کردن هوای داغ با مدل شبکه‌های عصبی مصنوعی

صفحه 121-136

10.22034/FSCT.22.161.121

بهاره معروف پور؛ امان محمد ضیائی فر؛ حسن صباغی؛ محمد قربانی؛ سعید یلقی

بررسی تولید شیرکورکومین رژیمی حاوی فیبر اینولین و غنی شده با پروتئین

صفحه 182-197

10.22034/FSCT.22.161.182

نسرین فیاض؛ مریم حیران؛ آذین صنعی؛ آرش رستگارمنش؛ محمدرضا محمدزاده اول