دوره و شماره: دوره 22، شماره 160، خرداد 1404 
تعداد مقالات: 20

مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و پروفایل GC-MS واریته های مختلف دانه بامبو

صفحه 13-34

10.22034/FSCT.22.160.13

گوری منوهاری؛ عمار بدران رمضان التمیمی؛ سیمایسمی رواتی؛ اس سوتیکنو؛ مطهره پیرنیا

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضد قارچی و آنتی‌اکسیدانی مخمر جدا شده از خمیرترش بلوط

صفحه 162-172

10.22034/FSCT.22.160.162

حسین پور عبدالله؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ مریم ابراهیمی؛ هدی شهیری طبرستانی

Comparative Analysis of Biochemical compositions and Quality Attributes of Green Tea and Black Tea from Prominent Bangladeshi Brands

صفحه 242-257

10.22034/FSCT.22.160.242

Md. Ashraful Islam Islam؛ Fahriha Nur A Kabir Kabir؛ Anwara Akter Khatun Khatun؛ Tasmin Rahman Sathi Sathi؛ Adrita Afrin Afrin؛ Md. Shohel Rana Palleb Palleb؛ Nazmul Islam Islam؛ Sourav Biswas Nayan Nayan؛ Md. Abdul Halim Halim

ردیابی و سرنوشت لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از لبنیات بومی ایران: مروری جامع

صفحه 258-289

10.22034/FSCT.22.160.258

علی باباپور اسطلخی؛ امیر سالاری؛ علی نظری؛ امیر ارشیا عربی بم؛ میلاد حسنی اندواری