دوره و شماره: دوره 16، شماره 89، تیر 1398 
تعداد مقالات: 30

الکتروریزپوشانی: مبانی و کاربرد آن در صنایع غذایی

صفحه 1-21

محمد امین میری؛ بهروز قرآنی؛ حمید رضا میری

ساخت یک آپتاحسگر آمپرومتریک برای تعیین میزان باقی مانده آنتی بیوتیک در شیر

صفحه 47-57

آیت محمدرزداری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سجاد رستمی؛ علی اصغر انصافی؛ زهرا ایزدی؛ مجتبی بنیادیان

تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی

صفحه 165-175

ساناز خالدی؛ سارا موحد؛ محمد جواد شکوری

بهینه‌سازی استخراج روغن از بادام‌زمینی با پیش‌تیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ

صفحه 237-247

سید محمود میردیلمی؛ مهدی فرقانی؛ حمید بخش آبادی؛ رقیه شیرازی

بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران، زاهدی، شاهانی، کبکاب، مرداسنگ، مضافتی و هلیله ای

صفحه 275-285

لیلا نصرت آبادی؛ حمیدرضا کاوسی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی؛ محمد بلوردی

تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل‌های انار نادری

صفحه 341-356

مریم ماندگاری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لاله مشرف؛ مریم تاتاری