دوره و شماره: دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398 
تعداد مقالات: 31

تاثیر بسته‌بندی پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات اکسید روی بر ماندگاری خرمای مضافتی

صفحه 141-152

ساجده صادقی پور؛ حمیدرضا اخوان؛ احمد شاکر اردکانی؛ فرشته السادات حسینی

تاثیر بسته‌بندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی

صفحه 279-290

اعظم امیری؛ سید محمد حسن مرتضوی؛ محمد محمودی سورستانی؛ علیرضا کیاست؛ زهرا رمضانی

بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک

صفحه 317-325

نازنین عموپور؛ ماندانا طایفه؛ فاطمه حبیبی؛ سیدمصطفی صادقی