دوره و شماره: دوره 16، شماره 95، دی 1398 
تعداد مقالات: 15

بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی

صفحه 53-62

10.29252/fsct.16.95.5

فاطمه شهدادی؛ حسین دوماری؛ سید حسین نژاد سجادی؛ احمد رفیعی پور؛ عبدالله مهدوی نیا؛ مسعود دزیانی؛ رقیه عزتی

تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه

صفحه 63-74

10.29252/fsct.16.95.6

احمد رفیعی پور؛ حسین نژاد سجادی؛ فاطمه شهدادی؛ عبدالله مهدوی نیا؛ مسعود دزیانی؛ رقیه عزتی

مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

صفحه 85-97

10.29252/fsct.16.95.8

شیما نعیمی قلی مشهد؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ ناصر صداقت؛ مجید عزیزی؛ فرشته حسینی

بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از فلس ماهی سفید

صفحه 111-125

10.29252/fsct.16.95.10

عباس مهجوریان؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ سارا جعفریان؛ مریم طاها نژاد؛ بابک گلزاده

سنتز آئروژل نانو سلولز از ضایعات کشاورزی

صفحه 155-164

10.29252/fsct.16.95.13

سید محبوبه حسینی؛ حسن ذکی دیزجی؛ مهدی تقوی زاهد کلایی؛ علی اکبر بابایی