دوره و شماره: دوره 16، شماره 90، مرداد 1398 
تعداد مقالات: 30

مطالعه و ارزیابی رفتار مصرف کنندگان میگو در کشور بر اساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده

صفحه 65-77

سهیل ریحانی پول؛ علیرضا عالیشاهی؛ افشین عادلی؛ عباس نرگسیان؛ سید مهدی اجاق

ماکارونی غنی شده با فیبر سیب‌زمینی و پودر جلبک دونالیلا سالینا و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی آن

صفحه 87-99

علیرضا سوری؛ یدالله مصدق؛ علی شانقی؛ محمد توکلی؛ هاشم سعیدی؛ لیلا کمالی روستا؛ ژاله خوشخو؛ مرتضی سلطانی

بررسی مقاومت انتروکوکوس‌های جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک‌های رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آن‌ها

صفحه 335-342

حسین زنگانه؛ سیدعلی مرتضوی؛ فخری شهیدی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ Elnaz Mialni؛ محمدرضا عدالتیان دوم

بررسی تأثیر سیستم‌های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)

صفحه 353-364

مهدی قیافه داودی؛ مهدی کریمی؛ فریبا نقی پور؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ عادل میرمجیدی؛ ریحانه احمدزاده قویدل

تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف

صفحه 365-375

اعظم ستاری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب زینب؛ علی پاکدین