تا کنون بررسی های انجام شده بر روی قسمت های مختلف میوه گردو بیانگر وجود خاصیت آنتی اکسیدانی، ضدمیکروبی و ضدسرطانی بوده است. در این تحقیق به بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره متانولی حاصل از چوب بینابینی میوه گردو با غلظت های مختلف حلال طی زمان ها و دماهای مختلف طی فرآیند فراصوت با طرح آماری سطح پاسخ پرداخته شد. در این تحقیق مشخص شد که اگرچه افزایش دما و زمان منجر به افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی گردید اما سطوح بالای دما، زمان و حلال به دلیل اکسیداسیون ترکیبات فنولیک و رقیق شدن عصاره کمی از قدرت آنتی اکسیدانی عصاره کاست. بهترین شرایط برای استخراج عصاره بر اساس بازدهی و قدرت آنتی اکسیدانی به سه روش فنل کل، DPPH و FRAP زمان زمان 71/28 دقیقه، دمای 22/39 درجه سانتی گراد و غلظت حلال 57/416 میلی لیتر به ازای 25 گرم پودر چوب بینابینی میوه گردو بدست آمد که تحت این شرایط میزان بازده استخراج 706/3 درصد، میزان ترکیبات فنولیک 67/22 بر حسب گالیک اسید، قدرت آنتی اکسیدان به روش DPPH 0108/0 بر حسب IC50 و به روش FRAP 05/1270 بر حسب میلی مول آهن دوظرفیتی بود.
Optimizing of Temperature, Time and Solvent Concentration in Extraction of Antioxidant Extract from Walnut Interstitial Tissue During Ultrasound Process
گوهری,علی , حکیم زاده,وحید و گلمکانی,ابراهیم . (1397). تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 15(77), 154-145.
MLA
گوهری,علی , حکیم زاده,وحید , و گلمکانی,ابراهیم . "تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت", مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 15, 77, 1397, 154-145.
HARVARD
گوهری,علی,حکیم زاده,وحید,گلمکانی,ابراهیم. (1397). 'تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت', مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 15(77), pp. 154-145.
CHICAGO
علی گوهری, وحید حکیم زاده و ابراهیم گلمکانی, "تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت," مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 15 77 (1397): 154-145,
VANCOUVER
گوهری,علی,حکیم زاده,وحید,گلمکانی,ابراهیم. تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 1397; 15(77): 154-145.