1
استادیار و عضو هیئت علمی گروه علوم وصنایع غذایی دانشگاه ارومیه
2
دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم وصنایع غذایی دانشگاه غیر انتفاعی آفاق ارومیه
3
استاد تمام دانشگاه غیر انتفاعی آفاق ارومیه
4
استادیار و عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
5
دانشیار و عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه ارومیه
چکیده
چکیده در این تحقیق نانو ذرات پلی پیرول (PPy) و نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی (PPy-ZnO)به روش شیمیایی بر روی فیبر پلی استری درحضورکلریدآهن 3 سنتز گردیده و فیبرهای هادی الکتریسیته تهیه شد. اندازه، شکل و مورفولوژی ذرات سنتز شده با استفاده از تکنیک میکروسکوپ الکترونی روبشی بررسی شد. نتایج بدست آمده نشان دادند پلی پیرول های سنتز شده کروی شکل و در ابعاد 60-150 نانومتر می باشند در حالی که ذرات نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی دانه ای شکل بوده و در ابعاد30-120 نانومتر می باشند. فیبر پلی پیرول و پلی پیرول-اکسید روی تهیه شده به عنوان حسگر در آنالیز و اندازه گیری رطوبت در نمونه های مختلف آرد مورد استفاده قرار گرفت. از طرح آماری مرکب مرکزی برای بهینه سازی شرایط آنالیز حسگر ها از جمله دما، زمان و مقدار نمونه آرد استفاده شد. نتایج بدست آمده شرایط بهینه متفاوتی را برای دو حسگر نشان داد. مقایسه حساسیت دو حسگر به رطوبت آرد نشان داد که حسگر پلی پیرول-اکسید روی نسبت به حسگر پلی پیرول حساسیت بهتری دارد. نتایج نشان داد که حسگر پلی پیرول-اکسید روی در محدوده 02/0 تا 25/0 درصد به راحتی می تواند رطوبت در نمونه های آرد را شناسایی و اندازه گیری کند.
پیرسا,سجاد , قارونی,شیوا , پیرمحمدی,رسول , الماسی,هادی و پورستار مرجانی,احمد . (1396). اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 14(72), 13-24.
MLA
پیرسا,سجاد , قارونی,شیوا , پیرمحمدی,رسول , الماسی,هادی , و پورستار مرجانی,احمد . "اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی", مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 14, 72, 1396, 13-24.
HARVARD
پیرسا,سجاد,قارونی,شیوا,پیرمحمدی,رسول,الماسی,هادی,پورستار مرجانی,احمد. (1396). 'اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی', مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 14(72), pp. 13-24.
CHICAGO
سجاد پیرسا, شیوا قارونی, رسول پیرمحمدی, هادی الماسی و احمد پورستار مرجانی, "اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی," مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 14 72 (1396): 13-24,
VANCOUVER
پیرسا,سجاد,قارونی,شیوا,پیرمحمدی,رسول,الماسی,هادی,پورستار مرجانی,احمد. اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران, 1396; 14(72): 13-24.