دوره و شماره: دوره 21، شماره 146، فروردین 1403 
تعداد مقالات: 15

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های نانوالیاف ژلاتین حاوی اسانس اسطوخودوس

صفحه 82-92

10.22034/FSCT.21.146.82

احسان صادقی حمزه خانی؛ محمد علی نجفی؛ محمد امین میری؛ سارا نجفی قاقلستانی

اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی

صفحه 180-194

10.22034/FSCT.21.146.180

عالیه سادات رفعت حقیقی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لیلا جعفری؛ فرزین عبدالهی