دوره و شماره: دوره 21، شماره 150، تیر 1403 
تعداد مقالات: 15

THE ROLE OF PARTICLE SIZE IN IMPROVING THE QUALITY OF WHEAT, PUMPKIN, MELON, AND CARROT POWDERS

صفحه 16-25

10.22034/FSCT.21.150.16

Auyelbek Iztayev؛ Ilyas Akkozha؛ Madina Yakiyayeva؛ Bauyrzhan Iztayev؛ Maksat Mamyrayev؛ Zaira Uykassova

پروتئاز آسپارتیک میکروبی: بیوسنتز، ویژگی ها و کاربردهای در حال ظهور: یک بررسی

صفحه 76-94

10.22034/FSCT.21.150.76

صادق فنجان حسناوی؛ علاء جبار عبد المنهل؛ زینه کاظم الیونس؛ عمار بدران رمضان التمیمی؛ طارق جمال عبدالمقصود؛ محمدعلی حصاری نژاد

Microbial Communities of Raw Milk Cheeses, A Review

صفحه 121-138

10.22034/FSCT.21.150.121

SAFAE AZZOUZ؛ Said Zantar؛ OUIAM EL GALIOU؛ Soumaya Ahadaf؛ Abdelhay Arakrak؛ Mohammed Bakkali؛ Amin Laglaoui

Textural and sensory characteristics of yogurt manufactured with liquid whey and strawberry supplementation

صفحه 139-150

10.22034/FSCT.21.150.139

Arbër Hyseni؛ Tatjana Kalevska؛ Daniela Nikolovska Nedelkoska؛ Gordana Dimitrovska؛ Vesna Knights؛ Viktorija Stamatovska؛ Vlora Hyseni

Sensory and Physical Properties of Jelly Candy Added with Porang (Amorphophallus oncophyllus) Macerated with Strobilanthes crispus as A Low-Calorie Food Product

صفحه 151-161

10.22034/FSCT.21.150.151

Veriani Aprilia؛ Nurul Kusumawardani؛ Rizal Fauzi؛ Daru Estiningsih؛ Effatul Afifah؛ Dwi Kusumawati؛ Imroatul Anifa؛ Aprilinna Effendi؛ Ashifudin Ashifudin

بررسی پتانسیل ضد میکروبی و آنتی بیوفیلمی پپتید ملیتین علیه باکتری های پاتوژن اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس

صفحه 192-205

10.22034/FSCT.21.150.192

آرزو روحی؛ فرشته فلاح؛ مرجان ازغندی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سلام ایبراهیم؛ علیرضا وسیعی