دوره و شماره: دوره 17، شماره 104، مهر 1399 
تعداد مقالات: 15

بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی

صفحه 27-39

10.52547/fsct.17.104.27

الهه بهرامیان؛ زهرا لطیفی؛ مهدی عبادی؛ زهرا غفوری؛ مهرنوش ابراهیمی ولدانی

مطالعه پروفایل اسیدهای چرب و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی قیماق گیلانوند و دلیران و مقایسه آن‌ها با خامه سنگین

صفحه 105-114

10.52547/fsct.17.104.105

هوشنگ کاملان؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محمدرضا عدالتیان دوم؛ سید محمد علی رضوی؛ محمد حسین حداد خداپرست