دوره و شماره: دوره 17، شماره 103، شهریور 1399 
تعداد مقالات: 15

ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب

صفحه 33-46

10.52547/fsct.17.103.33

آریو امامی فر؛ زهرا زنگنه؛ منصوره لطیفیان؛ زینب ارباب

بررسی امکان سنجی کاربرد اولئوژل موم کارنوبا-اسید آدیپیک به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک

صفحه 83-93

10.52547/fsct.17.103.83

آرزو علی اصل خیابانی؛ مهناز طبیبی آذر؛ لیلا روفه گری نژاد؛ حامد همیشه کار؛ آیناز علیزاده

توسعه یک زیست حسگر ایمپدیمتریک مبتنی بر نانو مواد برای شناسایی تتراسایکلین در عسل

صفحه 109-118

10.52547/fsct.17.103.109

آیت محمدرزداری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سجاد رستمی؛ زهرا ایزدی؛ علی اصغر انصافی

مروری بر رویکردهای نوین در غنی سازی پاستا با استفاده از میوه ها وسبزی ها

صفحه 129-149

10.52547/fsct.17.103.129

امیرپویا قندهاری یزدی؛ لیلا کمالی روستا؛ محمد حسین عزیزی تیریز زاد؛ مهدی امینی؛ محمد توکلی؛ متین یحیوی