دوره و شماره: دوره 12، شماره 49، بهمن 1394 
تعداد مقالات: 21

اثرات تأخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

صفحه 21-30

پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی

شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار

صفحه 31-40

رحمت اله زارع زاده مهریزی؛ زهرا امام جمعه؛ محمد شاهدی باغ خندان؛ الهه لونی؛ حمیدرضا اخوان؛ جواد بیابانی

اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی

صفحه 51-59

مریم هاشمی؛ صدف محرابی؛ سید عباس شجاع الساداتی؛ سید محمد موسوی

تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر

صفحه 73-84

سمیه وطن دوست؛ محمد حسین عزیزی؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی؛ زهرا رئیسی

ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس

صفحه 93-101

حسن برزگر؛ محمد حسین عزیزی؛ محسن برزگر؛ زهره حمیدی اصفهانی

بررسی برهم‎کنش ضداکسایشی ترکیب عصاره‎های چای سبز و بلوط

صفحه 123-132

الهام رنجبر ندامانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی‎نژاد

بررسی اثر استفاده ازآنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت

صفحه 167-176

لیلا عدیلی؛ مانیا صالحی فر؛ بابک غیاثی طرزی بابک غیاثی طرزی؛ حسین باخدا

بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ

صفحه 177-186

سپیده یوسف زاده ثانی؛ اسماعیل عطایی صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

راهبرد های تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی

صفحه 197-208

حسن یعقوبی؛ محمد چیذری؛ سید محمود حسینی؛ ابوالقاسم شریف زاده