دوره و شماره: دوره 12، شماره 47، مرداد 1394 
تعداد مقالات: 21

تأثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب

صفحه 1-8

فاطمه مدرسی؛ احمد مستعان؛ میر خلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده خالد آباد

تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم)

صفحه 87-96

بهاره صحرائیان؛ لادن دهقان تنها؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ فریبا نقی‏ پور

بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان

صفحه 171-180

نوشین فرجی؛ ندا مفتون آزاد؛ عسکر فرحناکی؛ فوژان بدیعی؛ سید ابراهیم حسینی

بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ

صفحه 181-196

امیر پورفرزاد؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی

بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی‌های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی

صفحه 221-230

علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ سید هاشم حسینی پرور؛ سعیده ابدالی