صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 4، شماره 12، فروردین 1386
تعداد مقالات:
9
مطالعه میزان ومنابع آلودگی پنیرهای سفید آب نمکی شهرستان یزد به برخی از فلزات
صفحه
1-7
مشاهده مقاله
اصل مقاله
20.54 K
اثر مهاجرت n- اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی هایHDPE
صفحه
9-16
مشاهده مقاله
اصل مقاله
15.13 K
تأثیر برخی از مواد نگاهدارنده شیمیایی و طبیعی در غلظتهای کمتر از غلظت مهارکننده بر رشد لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر
صفحه
17-25
مشاهده مقاله
اصل مقاله
396.87 K
اثر مواد عمل آورنده و زمان تخمیر بر کاهش اسید فیتیک نان حجیم
صفحه
27-34
مشاهده مقاله
اصل مقاله
334.69 K
بررسی افت روغن در مرحله خنثی سازی روغن نباتی و لزوم کنترل آن
صفحه
35-44
مشاهده مقاله
اصل مقاله
19.8 K
استخراج روغن از سه رقم زیتون با استفاده از فرآیند آنزیمی
صفحه
45-53
مشاهده مقاله
اصل مقاله
20.32 K
بررسی امکان تولید اسید های آمینه از ضایعات خرما با به کارگیری دو سوش جهش یافته کرینه باکتریوم گلوتامیکومCECT690 و CECT77
صفحه
55-64
مشاهده مقاله
اصل مقاله
311.84 K
بررسی استخراج و ویژگی های لسیتین واریته های سویا
صفحه
65-71
مشاهده مقاله
اصل مقاله
14.54 K
معتبرسازی روش جهت اندازه گیری آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کار آیی بالا و تخلیص با ستون های ایمونوافینیتی
صفحه
73-79
مشاهده مقاله
اصل مقاله
22.29 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
شماره 15
شماره 14
شماره 13
شماره 12
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)