صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 4، شماره 13، تیر 1386
تعداد مقالات:
9
بررسی تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم، آب گرم و پوشش پلیاتیلن بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم ملس ساوه)
صفحه
1-10
مشاهده مقاله
اصل مقاله
22.77 K
مطالعه باقیمانده انرو فلوکساسین در بافت های مرغ گوشتی بوسیله HPLC
صفحه
11-17
مشاهده مقاله
اصل مقاله
23.5 K
بهینه سازی تولید دوغ سنتی به روش صنعتی با استفاده از حداکثر میزان آب پنیر
صفحه
19-29
مشاهده مقاله
اصل مقاله
19.65 K
بررسی تغییرات دی استیل و ویژگیهای حسی ماست های غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیردر جایگزینی شیر خشک
صفحه
31-38
مشاهده مقاله
اصل مقاله
20.97 K
ارزیابی پتانسیل ضد میکروبی عسل های تجاری تولید شده در شهرستان ارومیه
صفحه
39-45
مشاهده مقاله
اصل مقاله
22.49 K
کارآیی راکتور هوای بالا رونده در تولید پروتئین تک یاخته از آب پنیر
صفحه
47-56
مشاهده مقاله
اصل مقاله
22.04 K
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دانه نخود
صفحه
57-66
مشاهده مقاله
اصل مقاله
21.34 K
بررسی رابطه بین ترکیب اسیدهای چرب با پایداری روغن در مخلوط روغن های آفتابگردان وکانولا
صفحه
67-76
مشاهده مقاله
اصل مقاله
218.81 K
مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا
صفحه
77-84
مشاهده مقاله
اصل مقاله
25.75 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
شماره 15
شماره 14
شماره 13
شماره 12
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)