صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 4، شماره 15، آذر 1386
تعداد مقالات:
9
تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت
صفحه
1-8
مشاهده مقاله
اصل مقاله
239.96 K
ارزیابی ویژگی های حسی کالباس
صفحه
9-18
مشاهده مقاله
اصل مقاله
326.73 K
بررسی اثر اندازه، رقم و زمان انبارداری بر روی خواص کیفی میوه کیوی
صفحه
19-26
مشاهده مقاله
اصل مقاله
219.11 K
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن دانه ماریتیغال
صفحه
27-32
مشاهده مقاله
اصل مقاله
272.65 K
اثر غنی سازی با آهن، اسیدفولیک، روی و کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی آرد ستاره
صفحه
33-43
مشاهده مقاله
اصل مقاله
262.27 K
بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده
صفحه
45-52
مشاهده مقاله
اصل مقاله
247.75 K
پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی
صفحه
53-63
مشاهده مقاله
اصل مقاله
242.95 K
مطالعه همبرگرهای خام عرضه شده در شهر تهران از نظر کیست های سارکوسیست
صفحه
65-71
مشاهده مقاله
اصل مقاله
248.33 K
به کارگیری تکنولوژی پینچ برای بهینه سازی مصرف انرژی در کارخانه قند چهارمحال
صفحه
73-80
مشاهده مقاله
اصل مقاله
287.28 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
شماره 15
شماره 14
شماره 13
شماره 12
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)