صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 4، شماره 14، مهر 1386
تعداد مقالات:
9
تاثیر شیرین کننده های طبیعی و سنتزی بر روی رفتارهای رئولوژیکی محلولهای صمغ لوکاست بین گام LBG
صفحه
1-7
مشاهده مقاله
اصل مقاله
275.17 K
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر باکتری های مولد فساد و بیماری زای مواد غذایی
صفحه
9-14
مشاهده مقاله
اصل مقاله
193.11 K
بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD)
صفحه
15-20
مشاهده مقاله
اصل مقاله
230.46 K
مقایسه برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گندم سن زده و سالم رقم سرداری
صفحه
21-30
مشاهده مقاله
اصل مقاله
255.05 K
بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون
صفحه
31-39
مشاهده مقاله
اصل مقاله
280.52 K
مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی 90 و 60، 40 درصد گوشت در طول مدت نگهداری
صفحه
41-47
مشاهده مقاله
اصل مقاله
249.73 K
تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلف
صفحه
49-58
مشاهده مقاله
اصل مقاله
362.64 K
اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست
صفحه
61-69
مشاهده مقاله
اصل مقاله
249.14 K
بررسی نقش سرد کن های آبی در چگونگی وضعیت آلودگی لیستریا مونو سیتوجنز لاشه های مرغ در کشتار گاههای صنعتی استان آذربایجان غربی
صفحه
71-76
مشاهده مقاله
اصل مقاله
176.57 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
شماره 15
شماره 14
شماره 13
شماره 12
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)