Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 15, Number 78 (2018-8)


اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیب‌زمینی بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر خامه‌ای کم‌چرب
اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیب‌زمینی بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر خامه‌ای کم‌چرب
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی شیرین شده با قند مایع خرما و استویا
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی شیرین شده با قند مایع خرما و استویا
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)
تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکو‌شیمیایی شکلات تیره کم‌کالری
تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکو‌شیمیایی شکلات تیره کم‌کالری
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی ترکیب‌های تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژن‌های شاخص مواد غذایی
بررسی ترکیب‌های تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژن‌های شاخص مواد غذایی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن
سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثرات ترکیب‌های دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کم‌چرب
اثرات ترکیب‌های دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کم‌چرب
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بهینه‌سازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی
بهینه‌سازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی
بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر عصاره اتانولی برگ اوکالیپتوس (Eucalyptus spp.) و چندل (Rhizophora mucronata) بر قهوه‌ای شدن و عمر پس از برداشت میوه موز کاوندیش
اثر عصاره اتانولی برگ اوکالیپتوس (Eucalyptus spp.) و چندل (Rhizophora mucronata) بر قهوه‌ای شدن و عمر پس از برداشت میوه موز کاوندیش
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

مقایسه ماندگاری و ارزیابی حسی ماهی شوریده Otolithes ruber (کامل، شکم خالی و فیله) در بسته‌بندی تحت خلا در دمای oC18-
مقایسه ماندگاری و ارزیابی حسی ماهی شوریده Otolithes ruber (کامل، شکم خالی و فیله) در بسته‌بندی تحت خلا در دمای oC18-
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of physicochemical, antioxidant activity and organoleptic characteristic ofInvestigation of physicochemical, antioxidant activity and organoleptic characteristic of traditional ice cream contains chamomile, echium amoenum and valerian extracts
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گل‌گاو‌زبان و سنبل‌الطیب
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثرات صمغ گوار بر خصوصیات حسی و بافتی مافین تهیه شده از آرد برنج
بررسی اثرات صمغ گوار بر خصوصیات حسی و بافتی مافین تهیه شده از آرد برنج
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of CarboxyMethyl Cellulose Edible Coating enriched with Satureja hortensis Extract on the Biochemical, Microbial and Sensory Characteristics of Refrigerated Lethrinus nebulosus Fillets
اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) در دمای یخچال
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی
تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

پیش‌بینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته
پیش‌بینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تأثیر به کارگیری کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی، بافتی و مؤلفههای رنگی مافین فاقد گلوتن
تأثیر به کارگیری کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی، بافتی و مؤلفههای رنگی مافین فاقد گلوتن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر
اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تثبیت آنزیم اینولیناز روی نانوذرات مغناطیسی پپتیدی و پروتئینی جهت تولید شربت پر فروکتوز
تثبیت آنزیم اینولیناز روی نانوذرات مغناطیسی پپتیدی و پروتئینی جهت تولید شربت پر فروکتوز
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگی‌های ساختاری کیک اسفنجی
تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگی‌های ساختاری کیک اسفنجی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح
تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی، محتوی فنلی و فعالیت ضد اکسایشی شیره ازگیل
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی، محتوی فنلی و فعالیت ضد اکسایشی شیره ازگیل
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر افزودن کازئینات سدیم و فرآیند ریزپوشانی بر زنده‌‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بررسی ویژگی‌های کیفی ماست پروبیوتیک در طول نگهداری
اثر افزودن کازئینات سدیم و فرآیند ریزپوشانی بر زنده‌‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بررسی ویژگی‌های کیفی ماست پروبیوتیک در طول نگهداری
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تولید پودر نوشیدنی کربوهیدراتی - پروتئینی حاوی شیره خرما به روش خشک‌کردن پاششی: اثر حامل‌های خشک‌کردن بر خصوصیات فیزیکی پودر نوشیدنی
تولید پودر نوشیدنی کربوهیدراتی - پروتئینی حاوی شیره خرما به روش خشک‌کردن پاششی: اثر حامل‌های خشک‌کردن بر خصوصیات فیزیکی پودر نوشیدنی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی فعالیت ضداکسایشی عصاره‌های مختلف میوه کنار و مقایسه فعالیت ضداکسایشی آن با ضداکسایش مصنوعی BHT در روغن سویا
بررسی فعالیت ضداکسایشی عصاره‌های مختلف میوه کنار و مقایسه فعالیت ضداکسایشی آن با ضداکسایش مصنوعی BHT در روغن سویا
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر ضایعات خرما در محیط کشت جلبک اسپیرولینا بر تولید فایکوسیانین و ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی
اثر ضایعات خرما در محیط کشت جلبک اسپیرولینا بر تولید فایکوسیانین و ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تاثیر آنزیم‌بری تحت خلاء و پوشش‌دهی بر ویژگی‌های کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیب‌زمینی سرخ شده
تاثیر آنزیم‌بری تحت خلاء و پوشش‌دهی بر ویژگی‌های کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیب‌زمینی سرخ شده
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ویژگی‌های رئولوژیکی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از درخت به با استفاده از روش اولتراسوند
بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ویژگی‌های رئولوژیکی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از درخت به با استفاده از روش اولتراسوند
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles