Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 15, Issue 78 (2018)
FSCT 2018, 15(78): 105-115
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
sarraf M. تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح. FSCT 2018; 15 (78) :105-115
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-19800-en.html
تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح
Mozhde Sarraf
1
Abstract:
(2669 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 912 kb]
(1484 Downloads)
Article Type:
Original paper
| Subject:
Food quality control
Received: 2017/09/2 | Accepted: 2018/01/8 | Published: 2018/08/15
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.