صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 5، شماره 19، آذر 1387
تعداد مقالات:
9
تولید آزمایشگاهی ماست سویا با طعم توت فرنگی
صفحه
1-9
مشاهده مقاله
اصل مقاله
12.21 K
اثر مشروط کردن حرارتی بر خصوصیات مارگارین
صفحه
11-20
مشاهده مقاله
اصل مقاله
8.38 K
ویژگیهای فیزیکی 7 رقم کلزا
صفحه
21-27
مشاهده مقاله
اصل مقاله
10.11 K
تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی
صفحه
29-35
مشاهده مقاله
اصل مقاله
121.17 K
ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره های حیوانی بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشور
صفحه
37-46
مشاهده مقاله
اصل مقاله
165.78 K
اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان ((Pistacia vera L. و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند
صفحه
47-56
مشاهده مقاله
اصل مقاله
167.16 K
اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی
صفحه
57-66
مشاهده مقاله
اصل مقاله
187.14 K
پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری(Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
صفحه
67-77
مشاهده مقاله
اصل مقاله
235.94 K
اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو، رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی
صفحه
79-89
مشاهده مقاله
اصل مقاله
11.42 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
شماره 19
شماره 18
شماره 17
شماره 16
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)