صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 5، شماره 18، مهر 1387
تعداد مقالات:
9
استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی
صفحه
1-8
مشاهده مقاله
اصل مقاله
149.74 K
اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتون
صفحه
9-16
مشاهده مقاله
اصل مقاله
10.25 K
بررسی فرمولاسیون، تولید و ارزیابی حسی کره پسته
صفحه
19-26
مشاهده مقاله
اصل مقاله
22.3 K
بازدارندگی رشد لیستریا منوسیتوژنز با باکتری های اسید لاکتیک در قطعات سترون گوشت ماهی سفید دودی(Rurtillus frisii kutum )
صفحه
27-36
مشاهده مقاله
اصل مقاله
22.58 K
تأثیر بارهای مکانیکی بر آسیب های وارد بر سیب پس از مرحله انبارداری
صفحه
37-44
مشاهده مقاله
اصل مقاله
162.37 K
بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال 1384
صفحه
45-52
مشاهده مقاله
اصل مقاله
161.49 K
بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده ازکروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
صفحه
53-59
مشاهده مقاله
اصل مقاله
14.34 K
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا)
صفحه
61-68
مشاهده مقاله
اصل مقاله
152.92 K
فعالیت آنتیاکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور(یادداشت پژوهشی)
صفحه
69-74
مشاهده مقاله
اصل مقاله
126.03 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
شماره 19
شماره 18
شماره 17
شماره 16
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)