صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 5، شماره 17، تیر 1387
تعداد مقالات:
9
بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه
صفحه
1-8
مشاهده مقاله
اصل مقاله
204.64 K
اثرات دمای نگهداری به حالت انجماد بر میزان تجمع و پراکنش برخی فلزات سنگین در ماهی کفال پشت سبز(Liza dussumieri)
صفحه
1-59
مشاهده مقاله
اصل مقاله
21.87 K
مقایسه کیفیت بافت دو واریته سیب و ارزیابی دقت در اندازه گیری دو دستگاه ماگنس تایلور و فشار سنج میوه
صفحه
9-16
مشاهده مقاله
اصل مقاله
20.33 K
تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ
صفحه
17-26
مشاهده مقاله
اصل مقاله
291.32 K
تولید دی استیل درفرایند تخمیرغیرمداوم با استفاده ازکشت های آغازگر لاکتیکی
صفحه
27-39
مشاهده مقاله
اصل مقاله
413.53 K
بررسی خواص ضد میکروبی، فیزیکی و مکانیکیِ فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک
صفحه
41-50
مشاهده مقاله
اصل مقاله
18.94 K
اثر دوره انبارمانی و افزودنی طبیعی قرهقاط بر کیفیت چای ایرانی(Camellia sinensis)
صفحه
51-58
مشاهده مقاله
اصل مقاله
21.57 K
بررسی میزان آسیب سیب زمینی تحت بارگذاری دینامیکی
صفحه
69-80
مشاهده مقاله
اصل مقاله
18.71 K
بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaClبا نمک KCl بر شمارش کلی میکروارگانیسمها، کپک، مخمر، کلی فرم،اسیدیته و خصوصیات ترکیبی درپنیر سفیدUF
صفحه
81-89
مشاهده مقاله
اصل مقاله
205.84 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
شماره 19
شماره 18
شماره 17
شماره 16
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)