صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 5، شماره 16، فروردین 1387
تعداد مقالات:
9
ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگیهای حسی آدامس
صفحه
1-12
مشاهده مقاله
اصل مقاله
924.23 K
بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن
صفحه
13-19
مشاهده مقاله
اصل مقاله
198.18 K
بررسی امکان استفاده از مخلوط آرد چاودار و گندم در تولید نان بربری
صفحه
21-28
مشاهده مقاله
اصل مقاله
25.88 K
بررسی و آنالیز عناصر فلزی سنگین در آبهای آشامیدنی مناطق مختلف تهران در سطح ppb و روشهای حذف آنها
صفحه
29-35
مشاهده مقاله
اصل مقاله
159.64 K
تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو(Lactuca sativa L.)
صفحه
37-50
مشاهده مقاله
اصل مقاله
385.61 K
تعیین میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای تولیدی مزارع پرورش گاو شیری استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا
صفحه
51-59
مشاهده مقاله
اصل مقاله
26.85 K
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.)
صفحه
61-68
مشاهده مقاله
اصل مقاله
212.4 K
بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان
صفحه
69-74
مشاهده مقاله
اصل مقاله
163.9 K
تولید اسید ایکوزا پنتائنوئیک بوسیله باکتری شیوانلا پوترفاسیینس در محیط کشت های انتخابی
صفحه
75-81
مشاهده مقاله
اصل مقاله
106.41 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
شماره 19
شماره 18
شماره 17
شماره 16
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)