ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78 - ( 1397 )
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ویژگیهای رئولوژیکی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از درخت به با استفاده از روش اولتراسوند
ص. 13-1
آزاده قربانی حسن سرایی
،
معینالدین فرقانی
،
سید احمد شهیدی
چکیده
(5150 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2245 دریافت)
تاثیر آنزیمبری تحت خلاء و پوششدهی بر ویژگیهای کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیبزمینی سرخ شده
ص. 24-15
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(5082 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1776 دریافت)
اثر ضایعات خرما در محیط کشت جلبک اسپیرولینا بر تولید فایکوسیانین و ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی
ص. 31-25
محمود توکلی
چکیده
(5917 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1931 دریافت)
بررسی فعالیت ضداکسایشی عصارههای مختلف میوه کنار و مقایسه فعالیت ضداکسایشی آن با ضداکسایش مصنوعی BHT در روغن سویا
ص. 42-33
عباس نمدی پور
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
چکیده
(4761 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1354 دریافت)
تولید پودر نوشیدنی کربوهیدراتی - پروتئینی حاوی شیره خرما به روش خشککردن پاششی: اثر حاملهای خشککردن بر خصوصیات فیزیکی پودر نوشیدنی
ص. 54-43
فاطمه زنده بودی
،
سمیرا یگانه زاد
،
علیرضا صادقیان
چکیده
(5096 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2545 دریافت)
اثر افزودن کازئینات سدیم و فرآیند ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بررسی ویژگیهای کیفی ماست پروبیوتیک در طول نگهداری
ص. 69-55
الهام درستی
،
احسان مقدس کیا
،
زهرا قاسمپور
،
علی احسانی
چکیده
(5413 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2165 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب
ص. 79-71
محمد علی سحری
،
الهه پوشانه
چکیده
(5597 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1891 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی، محتوی فنلی و فعالیت ضد اکسایشی شیره ازگیل
ص. 89-81
زینب رفتنی امیری
،
نسترن اکبری
چکیده
(3934 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1848 دریافت)
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان
ص. 103-91
الناز سرخی اسبقی
،
علی ایاسه
،
صمد بدبدک
چکیده
(4254 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1328 دریافت)
تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح
ص. 115-105
مژده صراف
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
پریوش مشتاقی
چکیده
(2665 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1480 دریافت)
تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگیهای ساختاری کیک اسفنجی
ص. 130-117
مارال بابادی
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
علیرضا ریاضی
چکیده
(2499 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1328 دریافت)
تثبیت آنزیم اینولیناز روی نانوذرات مغناطیسی پپتیدی و پروتئینی جهت تولید شربت پر فروکتوز
ص. 140-131
هما ترابی زاده
،
محدثه میکانی
،
آسیه محمودی
چکیده
(2687 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1582 دریافت)
اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر
ص. 154-141
لیلا خیرخواه
،
لیلا ناطقی
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(2427 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1289 دریافت)
تأثیر به کارگیری کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی، بافتی و مؤلفههای رنگی مافین فاقد گلوتن
ص. 166-155
نسترن زارعی
،
زهرا امام جمعه
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(2232 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2716 دریافت)
پیشبینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته
ص. 176-167
مرضیه رئیسی
،
محمد قربانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(2015 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2727 دریافت)
تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی
ص. 189-177
مریم اسمعیلی بازارده
،
فریبا زینالی
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(2182 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1238 دریافت)
اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) در دمای یخچال
ص. 203-191
ناهید بغلانی
،
سید مهدی حسینی
،
سید علی جعفرپور
،
سید محمد موسوی
،
آی ناز خدانظری
چکیده
(5700 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2638 دریافت)
بررسی اثرات صمغ گوار بر خصوصیات حسی و بافتی مافین تهیه شده از آرد برنج
ص. 216-205
نسترن زارعی
،
زهرا امام جمعه
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(2187 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1742 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گلگاوزبان و سنبلالطیب
ص. 232-217
لیلا ناطقی
،
محسن خیرخواهان
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(5602 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3129 دریافت)
مقایسه ماندگاری و ارزیابی حسی ماهی شوریده Otolithes ruber (کامل، شکم خالی و فیله) در بستهبندی تحت خلا در دمای oC18-
ص. 244-233
لاله رومیانی
،
گلناز غفاری گوشه
چکیده
(2244 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1225 دریافت)
|
نکات برجسته
اثر عصاره اتانولی برگ اوکالیپتوس (Eucalyptus spp.) و چندل (Rhizophora mucronata) بر قهوهای شدن و عمر پس از برداشت میوه موز کاوندیش
ص. 253-245
اقدس شاهی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
چکیده
(2079 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1207 دریافت)
بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی
ص. 262-255
زلیخا شیروانی
،
علی کریمی
،
علی شالیزار جلالی
،
رضا صیرفی
چکیده
(2997 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2315 دریافت)
بهینهسازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
ص. 274-263
محمود چهارلنگ
،
مقداد اسکندری
،
فرشید اسکندری
چکیده
(2272 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1339 دریافت)
اثرات ترکیبهای دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کمچرب
ص. 284-275
زهره فرهادی رودباری
،
سیمین اسداللهی
چکیده
(2356 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1270 دریافت)
سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن
ص. 294-285
نجمه واحد دهکردی
،
نفیسه جهانبخشیان
،
مجمد حجت الاسلامی
چکیده
(2524 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1475 دریافت)
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژنهای شاخص مواد غذایی
ص. 309-295
مریم سردرودیان
،
اکرم آریان فر
چکیده
(2538 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2928 دریافت)
تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکوشیمیایی شکلات تیره کمکالری
ص. 319-311
اکرم محمدی
،
سیمین اسداللهی
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(2853 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3055 دریافت)
تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)
ص. 336-321
آرزو محمدپور
،
بیژن خورشید پور
،
لیلا ناطقی
چکیده
(2523 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1327 دریافت)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی شیرین شده با قند مایع خرما و استویا
ص. 346-337
مجید پوراکرمی
،
اصلان عزیری
،
عزیز همایونیراد
،
بهزاد ابراهیمی
،
مینا کارگزاری
،
سوسن هوشمندی
،
حسین جدیری
چکیده
(3154 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2443 دریافت)
اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیبزمینی بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر خامهای کمچرب
ص. 354-347
سید احمد ابطحی
،
رضوان پوراحمد
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(2446 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1507 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS