ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78 - ( 1397 )
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ویژگیهای رئولوژیکی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از درخت به با استفاده از روش اولتراسوند
ص. 13-1
آزاده قربانی حسن سرایی
،
معینالدین فرقانی
،
سید احمد شهیدی
*
چکیده
(5491 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2857 دریافت)
تاثیر آنزیمبری تحت خلاء و پوششدهی بر ویژگیهای کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیبزمینی سرخ شده
ص. 24-15
لیلا روفه گری نژاد
*
چکیده
(5457 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2044 دریافت)
اثر ضایعات خرما در محیط کشت جلبک اسپیرولینا بر تولید فایکوسیانین و ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی
ص. 31-25
محمود توکلی
*
چکیده
(6304 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2234 دریافت)
بررسی فعالیت ضداکسایشی عصارههای مختلف میوه کنار و مقایسه فعالیت ضداکسایشی آن با ضداکسایش مصنوعی BHT در روغن سویا
ص. 42-33
عباس نمدی پور
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
چکیده
(5092 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1614 دریافت)
تولید پودر نوشیدنی کربوهیدراتی - پروتئینی حاوی شیره خرما به روش خشککردن پاششی: اثر حاملهای خشککردن بر خصوصیات فیزیکی پودر نوشیدنی
ص. 54-43
فاطمه زنده بودی
،
سمیرا یگانه زاد
*
،
علیرضا صادقیان
چکیده
(5487 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2907 دریافت)
اثر افزودن کازئینات سدیم و فرآیند ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بررسی ویژگیهای کیفی ماست پروبیوتیک در طول نگهداری
ص. 69-55
الهام درستی
،
احسان مقدس کیا
،
زهرا قاسمپور
،
علی احسانی
*
چکیده
(5814 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2490 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب
ص. 79-71
محمد علی سحری
،
الهه پوشانه
*
چکیده
(6064 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2225 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی، محتوی فنلی و فعالیت ضد اکسایشی شیره ازگیل
ص. 89-81
زینب رفتنی امیری
*
،
نسترن اکبری
چکیده
(4316 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2160 دریافت)
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان
ص. 103-91
الناز سرخی اسبقی
*
،
علی ایاسه
،
صمد بدبدک
چکیده
(4614 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1627 دریافت)
تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح
ص. 115-105
مژده صراف
*
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
پریوش مشتاقی
چکیده
(3024 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1780 دریافت)
تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگیهای ساختاری کیک اسفنجی
ص. 130-117
مارال بابادی
،
جعفر محمدزاده میلانی
*
،
علیرضا ریاضی
چکیده
(2884 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1635 دریافت)
تثبیت آنزیم اینولیناز روی نانوذرات مغناطیسی پپتیدی و پروتئینی جهت تولید شربت پر فروکتوز
ص. 140-131
هما ترابی زاده
*
،
محدثه میکانی
،
آسیه محمودی
چکیده
(3196 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1841 دریافت)
اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر
ص. 154-141
لیلا خیرخواه
،
لیلا ناطقی
*
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(2791 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1571 دریافت)
تأثیر به کارگیری کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی، بافتی و مؤلفههای رنگی مافین فاقد گلوتن
ص. 166-155
نسترن زارعی
*
،
زهرا امام جمعه
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(2597 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3039 دریافت)
پیشبینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته
ص. 176-167
مرضیه رئیسی
*
،
محمد قربانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(2381 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3036 دریافت)
تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی
ص. 189-177
مریم اسمعیلی بازارده
،
فریبا زینالی
*
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(2517 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1510 دریافت)
اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) در دمای یخچال
ص. 203-191
ناهید بغلانی
*
،
سید مهدی حسینی
،
سید علی جعفرپور
،
سید محمد موسوی
،
آی ناز خدانظری
چکیده
(6275 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3115 دریافت)
بررسی اثرات صمغ گوار بر خصوصیات حسی و بافتی مافین تهیه شده از آرد برنج
ص. 216-205
نسترن زارعی
*
،
زهرا امام جمعه
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(2558 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2027 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گلگاوزبان و سنبلالطیب
ص. 232-217
لیلا ناطقی
*
،
محسن خیرخواهان
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(6213 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3589 دریافت)
مقایسه ماندگاری و ارزیابی حسی ماهی شوریده Otolithes ruber (کامل، شکم خالی و فیله) در بستهبندی تحت خلا در دمای oC18-
ص. 244-233
لاله رومیانی
*
،
گلناز غفاری گوشه
چکیده
(2668 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1554 دریافت)
|
نکات برجسته
اثر عصاره اتانولی برگ اوکالیپتوس (Eucalyptus spp.) و چندل (Rhizophora mucronata) بر قهوهای شدن و عمر پس از برداشت میوه موز کاوندیش
ص. 253-245
اقدس شاهی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
*
چکیده
(2496 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1492 دریافت)
بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی
ص. 262-255
زلیخا شیروانی
،
علی کریمی
،
علی شالیزار جلالی
،
رضا صیرفی
*
چکیده
(3363 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2706 دریافت)
بهینهسازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
ص. 274-263
محمود چهارلنگ
*
،
مقداد اسکندری
،
فرشید اسکندری
چکیده
(2633 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1652 دریافت)
اثرات ترکیبهای دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کمچرب
ص. 284-275
زهره فرهادی رودباری
*
،
سیمین اسداللهی
چکیده
(2766 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1547 دریافت)
سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن
ص. 294-285
نجمه واحد دهکردی
*
،
نفیسه جهانبخشیان
،
مجمد حجت الاسلامی
چکیده
(2945 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1817 دریافت)
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژنهای شاخص مواد غذایی
ص. 309-295
مریم سردرودیان
*
،
اکرم آریان فر
چکیده
(2900 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3269 دریافت)
تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکوشیمیایی شکلات تیره کمکالری
ص. 319-311
اکرم محمدی
،
سیمین اسداللهی
*
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(3208 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3357 دریافت)
تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)
ص. 336-321
آرزو محمدپور
،
بیژن خورشید پور
*
،
لیلا ناطقی
چکیده
(2895 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1610 دریافت)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی شیرین شده با قند مایع خرما و استویا
ص. 346-337
مجید پوراکرمی
،
اصلان عزیری
*
،
عزیز همایونیراد
،
بهزاد ابراهیمی
،
مینا کارگزاری
،
سوسن هوشمندی
،
حسین جدیری
چکیده
(3582 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2823 دریافت)
اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیبزمینی بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر خامهای کمچرب
ص. 354-347
سید احمد ابطحی
،
رضوان پوراحمد
*
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(2852 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1827 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS