You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر عطرمایه و عصاره آزاد و ریز پوشانی شده با نانولیپوزوم دارچین بر لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیاکولی تلقیح شده به گوشت چرخ شده گاو
شبنم امامی، محمد احمدی *، لیلا روزبه نصیرایی، سیداحمد شهیدی، هدا جعفری زاده مالمیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی های کیفی پودر فوری حریره بادام- جودوسر تولید شده توسط فناوری اکستروژن
الناز میلانی *، ندا هاشمی، مجید هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
کتایون احمدی، محمد محسن زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس
چنور حسینی *، محمدرضا اصغری، مریم خضری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین باقیمانده تایلوزین در فرآورده‌های سوسیس، کالباس و همبرگر توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
جعفر شادجو، محمد حسین موثق *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی ظرفیت جذب آب و روغن پروتئین عدس سبز رقم بیله‌سوار به روش سطح پاسخ
ملیحه دهقانی، نفیسه زمین‌دار *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی عملگرا برپایۀ ترکیبات زیست ‌فعال چای سبز و قهوه سبز درهم‌تنیده در ساختار کیتوزوم
کریم مرادی کشک سرا، حمید توکلی‌پور *، محسن مختاریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی سویه‌های تجاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در شرایط برون‌تنی
نازیلا دردمه، مسعود یاورمنش *، علی عطا معظمی، مریم مقدم متین، حمید نوربخش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بسته‌بندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.)
امیر حسین قاسمی، نورالدین نظرنژاد *، شقایق رضانژاد، سید حسن شریفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته پری‌ژلاتینه تولید شده از نشاسته بلوط (زاگرس) با استفاده از خشک کن تک غلطکی
مجید جوانمرد *، ابوالفضل بیاتی، محمد حسن ایکانی، اکرم شریفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک کردن هوای داغ نعناع: مدل‌سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ
نرجس آقاجانی *، امیر دارایی گرمه خانی، عباسعلی ساری، محمد امین نوروزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی‌های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ
Narjes Aghajani *، امیر دارایی گرمه خانی، عباسعلی ساری، محمد امین نوروزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر درجه هیدرولیز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه فیل‌ماهی (Huso huso)
مینا اسمعیلی خاریکی *، سیده محدثه حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی حضور ژن تراریخته camv35s در شیر خشک و غذای کودک موجود در تهران با تکنیک real-time PCR
رامین بهشتی زاده، شیلا صفاییان *، الهام مسلمی، کسری اصفهانی، رضوان موسوی ندوشن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه برخی خواص کیفی و حسی لواشک سیب غنی شده
مرضیه جوادی فارسانی، حسین میرزائی مقدم *، احمد رجایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته
زهرا نظری، رضا کاراژیان *، معصومه مهربان سنگ آتش، احمد احتیاطی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه
سحر بهرامی، نفیسه دعوتی *، نوشین نوشیروانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
زهرا زنگنه، آریو امامی فر *، مصطفی کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خشک‌کردن جریان معکوس شلتوک بخاردهی شده و اثر آن بر کیفیت برنج و انرژی مصرفی
فرزانه حسن‌نیا، کبری تجددی طلب *، سید احمد شهیدی، آزاده قربانی حسن‌سرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک و ترکیبات پری بیوتیک روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست سین بیوتیک گاومیش
علی سبزیچی اسفهلان، جواد حصاری *، سیدهادی پیغمبردوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی و فیلم خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس زیره سیاه(Bunium persicum) و عصاره گیاه ملیس (Melissa officinalis L.) علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت شتر
مهدی ابراهیمیان، محمد محسن زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوامولسیون اسانس گیاه صندل سفید (Santalum album linn)
عرفان امیری، سید ابراهیم حسینی، اکرم شریفی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجه‌های گوشتی
سورنا واحدی پور دهرائی، یونس زاهدی *، فاطمه قنادی اصل، میرداریوش شکوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درون پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643 با دیواره کامپوزیتی صمغ زانتان، ایزوله پروتئین سویا و فروکتوالیگوساکارید: بررسی ویژگی‌های میکروکپسول ها
مریم عباسی گزنق، محمود رضازادباری، محمد علیزاده خالدآباد، صابر امیری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تکنولوژی بلاکچین برای مدیریت کارآمد زنجیره تأمین روغن نباتی
طاهره رنجبر ملکشاه، سید مجتبی مجاوریان *، فواد عشقی، سمیه شیرزادی لسکوکلایه، زینب رفتنی امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه سمیت تحت مزمن روغن کاملینا و تاثیر آن بر فاکتورهای بیوشیمیایی و پارامترهای خون شناسی
ملیکا زندی، زهرا پیراوی ونک *، رضوان موسوی ندوشن، احسان زایرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین مدل مناسب سینتیک خشک کردن پیاز قرمز و مقایسه مدل‌های ریاضی سیستم استنتاج عصبی فازی (ANFIS)
مریم کریمی مطلق، بابک بهشتی *، علی محمد برقعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله
الهه نصوحیان، پردیس احمدیان، محمد حجت آلاسلامی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری
مریم ذولفقاری، معصومه مهربان *، مریم اثتی عشری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا برماندگاری میوه گلابی و تا ثیرآن بر قارچ پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نایجر
شیما مرادی، رویا ذکاوتی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue