You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر عطرمایه و عصاره آزاد و ریز پوشانی شده با نانولیپوزوم دارچین بر لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیاکولی تلقیح شده به گوشت چرخ شده گاو شبنم امامی، محمد احمدی
*، لیلا روزبه نصیرایی، سیداحمد شهیدی، هدا جعفری زاده مالمیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های کیفی پودر فوری حریره بادام- جودوسر تولید شده توسط فناوری اکستروژن الناز میلانی
*، ندا هاشمی، مجید هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان کتایون احمدی، محمد محسن زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس چنور حسینی
*، محمدرضا اصغری، مریم خضری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین باقیمانده تایلوزین در فرآوردههای سوسیس، کالباس و همبرگر توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جعفر شادجو، محمد حسین موثق
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی ظرفیت جذب آب و روغن پروتئین عدس سبز رقم بیلهسوار به روش سطح پاسخ ملیحه دهقانی، نفیسه زمیندار
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی عملگرا برپایۀ ترکیبات زیست فعال چای سبز و قهوه سبز درهمتنیده در ساختار کیتوزوم کریم مرادی کشک سرا، حمید توکلیپور
*، محسن مختاریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی سویههای تجاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در شرایط برونتنی نازیلا دردمه، مسعود یاورمنش
*، علی عطا معظمی، مریم مقدم متین، حمید نوربخش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بستهبندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.) امیر حسین قاسمی، نورالدین نظرنژاد
*، شقایق رضانژاد، سید حسن شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته پریژلاتینه تولید شده از نشاسته بلوط (زاگرس) با استفاده از خشک کن تک غلطکی مجید جوانمرد
*، ابوالفضل بیاتی، محمد حسن ایکانی، اکرم شریفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشک کردن هوای داغ نعناع: مدلسازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ نرجس آقاجانی
*، امیر دارایی گرمه خانی، عباسعلی ساری، محمد امین نوروزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگیهای آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ Narjes Aghajani
*، امیر دارایی گرمه خانی، عباسعلی ساری، محمد امین نوروزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر درجه هیدرولیز و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه فیلماهی (Huso huso) مینا اسمعیلی خاریکی
*، سیده محدثه حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی حضور ژن تراریخته camv35s در شیر خشک و غذای کودک موجود در تهران با تکنیک real-time PCR رامین بهشتی زاده، شیلا صفاییان
*، الهام مسلمی، کسری اصفهانی، رضوان موسوی ندوشن
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه برخی خواص کیفی و حسی لواشک سیب غنی شده مرضیه جوادی فارسانی، حسین میرزائی مقدم
*، احمد رجایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته زهرا نظری، رضا کاراژیان
*، معصومه مهربان سنگ آتش، احمد احتیاطی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه سحر بهرامی، نفیسه دعوتی
*، نوشین نوشیروانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن زهرا زنگنه، آریو امامی فر
*، مصطفی کرمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشککردن جریان معکوس شلتوک بخاردهی شده و اثر آن بر کیفیت برنج و انرژی مصرفی فرزانه حسننیا، کبری تجددی طلب
*، سید احمد شهیدی، آزاده قربانی حسنسرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک و ترکیبات پری بیوتیک روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست سین بیوتیک گاومیش علی سبزیچی اسفهلان، جواد حصاری
*، سیدهادی پیغمبردوست
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی و فیلم خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس زیره سیاه(Bunium persicum) و عصاره گیاه ملیس (Melissa officinalis L.) علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت شتر مهدی ابراهیمیان، محمد محسن زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوامولسیون اسانس گیاه صندل سفید (Santalum album linn) عرفان امیری، سید ابراهیم حسینی، اکرم شریفی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجههای گوشتی سورنا واحدی پور دهرائی، یونس زاهدی
*، فاطمه قنادی اصل، میرداریوش شکوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
درون پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643 با دیواره کامپوزیتی صمغ زانتان، ایزوله پروتئین سویا و فروکتوالیگوساکارید: بررسی ویژگیهای میکروکپسول ها مریم عباسی گزنق، محمود رضازادباری، محمد علیزاده خالدآباد، صابر امیری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تکنولوژی بلاکچین برای مدیریت کارآمد زنجیره تأمین روغن نباتی طاهره رنجبر ملکشاه، سید مجتبی مجاوریان
*، فواد عشقی، سمیه شیرزادی لسکوکلایه، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه سمیت تحت مزمن روغن کاملینا و تاثیر آن بر فاکتورهای بیوشیمیایی و پارامترهای خون شناسی ملیکا زندی، زهرا پیراوی ونک
*، رضوان موسوی ندوشن، احسان زایرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین مدل مناسب سینتیک خشک کردن پیاز قرمز و مقایسه مدلهای ریاضی سیستم استنتاج عصبی فازی (ANFIS) مریم کریمی مطلق، بابک بهشتی
*، علی محمد برقعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله الهه نصوحیان، پردیس احمدیان، محمد حجت آلاسلامی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری مریم ذولفقاری، معصومه مهربان
*، مریم اثتی عشری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا برماندگاری میوه گلابی و تا ثیرآن بر قارچ پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نایجر شیما مرادی، رویا ذکاوتی
*چکیده -
متن کامل (PDF)