صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 2، شماره 5، تیر 1384
تعداد مقالات:
8
اثر شرایط مختلف تخمیر بر میزان اسید فیتیک خمیر نان بربری
صفحه
1-12
مشاهده مقاله
اصل مقاله
938.21 K
طراحی و ساخت دستگاه بارگذاری ضربه ای برای مطالعه رفتار مکانیکی محصولات کشاورزی و آزمایش آن با گندم
صفحه
13-28
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
بررسی فلور میکروبی واریته های مهم خرمای خوزستان
صفحه
29-38
مشاهده مقاله
اصل مقاله
710.03 K
تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ
صفحه
39-50
مشاهده مقاله
اصل مقاله
917.29 K
بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی
صفحه
51-62
مشاهده مقاله
اصل مقاله
913.15 K
تعیین منحنی های همدمای جذب رطوبت کشمش بیدانه قرمز و برازش مدلهای مختلف برای آن
صفحه
63-74
مشاهده مقاله
اصل مقاله
929.35 K
تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب
صفحه
75-84
مشاهده مقاله
اصل مقاله
747.09 K
مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده
صفحه
85-95
مشاهده مقاله
اصل مقاله
912.79 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
شماره 7
شماره 6
شماره 5
شماره 4
دوره 1 (1383)