صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 2، شماره 7، دی 1384
تعداد مقالات:
8
تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین و تاثیر آن بر روی ترکیبات رنگی
صفحه
1-10
مشاهده مقاله
اصل مقاله
347.19 K
بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ
صفحه
11-19
مشاهده مقاله
اصل مقاله
235.68 K
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در شهرستان شهرکرد
صفحه
21-27
مشاهده مقاله
اصل مقاله
199.38 K
بررسی تاثیر غلظت، دما، پ هاش و سرعت چرخشی روی رفتار جریان محلول صمغ کتیرای ایرانی
صفحه
29-42
مشاهده مقاله
اصل مقاله
335.66 K
بررسی تاثیر باقیمانده پادزیستها روی انعقاد لاکتیکی شیر
صفحه
43-51
مشاهده مقاله
اصل مقاله
567.83 K
مطالعه اثر زمان و دما بر جذب مواد طعمی در سیستم های مدلی نوشابه توسط لاک قوطی بسته بندی
صفحه
53-59
مشاهده مقاله
اصل مقاله
327.45 K
اثر عصاره برگ سبز چای در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان
صفحه
61-70
مشاهده مقاله
اصل مقاله
228.79 K
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته ارقام غالب سیب زمینی منطقه گلستان
صفحه
71-79
مشاهده مقاله
اصل مقاله
325.4 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
شماره 7
شماره 6
شماره 5
شماره 4
دوره 1 (1383)