ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 82 - ( 1397 )
بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی
ص. 16-1
سیده مرضیه رازقی
،
حسن صدیقی
چکیده
(7149 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2276 دریافت)
بررسی درصد خلوص و میزان ید نمکهای خوراکی موجود در سطح عرضه استان کرمانشاه
ص. 23-17
زینب رفتنی امیری
،
سمیه سلمانی
چکیده
(4427 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4154 دریافت)
کاربرد شاخصهای دیان و تریان مزدوج بهعنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته
ص. 38-25
محمد قربانی
،
توران شفیعی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
یحیی مقصودلو
،
سید مهدی جعفری
،
حامد حسینی
چکیده
(4446 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2485 دریافت)
بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. )
ص. 50-39
الهام مهدیان
،
عصمت خوری
،
امین حسین زاده
چکیده
(4277 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(975 دریافت)
تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگیهای حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن
ص. 62-51
فخری شهیدی
،
شادی بصیری
،
فاطمه صادقی
،
صفیه خلیلیان
،
اسماعیل خزایی
چکیده
(4182 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1378 دریافت)
بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز
ص. 71-63
مریم محسنی
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
علی محمدی ثانی
چکیده
(6446 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1887 دریافت)
بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا
ص. 83-73
گلناز اسحقی ماکویی
،
محمد حسین موثق
چکیده
(5414 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1493 دریافت)
بررسی میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد گندم و جو استان آذربایجان شرقی در سال 1395 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 93-85
سامان مهدوی
،
لیلا اسماعیل زاده
،
حسین شیخلویی
چکیده
(3171 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1015 دریافت)
اثر افزودن شیره انگور بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک ماست و ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و حسی آن
ص. 103-95
فاطمه نریمانی
،
آیناز علیزاده
چکیده
(9834 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1417 دریافت)
استخراج پروتئین از جلبک قهوه ای و بررسی خصوصیات عملکردی آن
ص. 118-105
مهسا پارسازاده
،
مژگان خدادادی
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(2468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3952 دریافت)
خشک کردن لایه نازک ورقههای گوجهفرنگی با استفاده از خشککن تلفیقی فروسرخ-خلاء
ص. 127-119
فخرالدین صالحی
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(4614 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1256 دریافت)
کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت
ص. 137-129
الناز میلانی
،
غلام علی گلی موحد
،
مرتضی جعفری
،
حامد انوری
چکیده
(2432 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1810 دریافت)
مقایسه ویژگی های کیفی پودر میوه نسترن کوهی از چند منطقه ایران با نمونه تجاری وارداتی
ص. 149-139
حامد صابریان
چکیده
(1958 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1017 دریافت)
تخمین زمان ماندگاری پرتقال تامسون ناول با پوشش خوراکی(آلوئه ورا- کیتوزان) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP)
ص. 166-151
زهرا پورشریف املشی
،
ناصر صداقت
،
فخری شهیدی
چکیده
(1696 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1053 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. 176-167
کریم نصرت الهی
،
حسن برزگر
،
حسین جوینده
،
محمدرضا قربانی
چکیده
(5500 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1889 دریافت)
تاثیر روشهای مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد
ص. 187-177
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی
،
طاهر جدگال
،
سراج بیتا
چکیده
(1801 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1483 دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نانبرنجی
ص. 199-189
امیرپویا قندهاری یزدی
،
محمد حجت الاسلامی
،
مهشید جهادی
،
جواد کرامت
چکیده
(1899 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1526 دریافت)
ریزپوشانی عصاره رنگدانه ای جلبک دریایی Sargassum sp. باهدف بهبود پایداری و تقویت اثر آنتیاکسیدانی آن بر روغن ماهی
ص. 212-201
نازنین صادقی
،
سید مهدی اجاق
،
بهاره شعبان پور
،
شیرین حسنی
چکیده
(5160 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2229 دریافت)
خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی ژل آلوئه ورا
ص. 221-213
کژال سجادی
،
سمیرا بهرامیان
چکیده
(1937 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(869 دریافت)
کاربرد ترکیبی مدل D-optimal Mixture Design، آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفههای اصلی (PCA) در طراحی و ساخت توپک ماهی آمیخته با ایزولهی پروتئین مرغ
ص. 236-223
امیررضا شویک لو
،
سیدجواد ابوالقاسمی
،
حمید رضا مهدوی عادلی
چکیده
(5003 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2342 دریافت)
بررسی تاثیر متغیرهای اندازه بنگاه و مخارج تبلیغات بر رشد بنگاههای صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در ایران
ص. 247-237
سید محمد مظلومی
چکیده
(1777 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(987 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن
ص. 260-249
مهران اعلمی
چکیده
(1773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(877 دریافت)
بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی
ص. 269-261
محمد طیبی
،
محمد شاهدی
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
مهدی کدیور
چکیده
(2282 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1171 دریافت)
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و پایداری بتانین ریزپوشانی شده به روش خشک کردن پاششی در پاستیل
ص. 280-271
ساجد امجدی
،
لیلا روفه گری نژاد
،
حامد همیشه کار
چکیده
(2161 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1683 دریافت)
بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا
ص. 293-281
زهرا توان
،
محمد حجتی
،
بهزاد ناصحی
،
حسین جوینده
چکیده
(2153 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1960 دریافت)
اثر منطقه رشد و دمای محیط نگهداری میوه زیتون (رقم زرد روغنی) بر خصوصیات کمی و کیفی روغن استحصالی
ص. 305-295
بهرام فتحی آچاچلویی
،
زری پیامی
چکیده
(2176 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(925 دریافت)
بررسی تأثیر ضداکسایشی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) در مقایسه با ضداکساینده مصنوعی TBHQ بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 318-307
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(1682 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(990 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 334-319
سیده پرستو مجاوریان
،
زینب رفتنی امیری
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(2251 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2720 دریافت)
رویکرد جدید جهت درونپوشانی آنتوسیانینهای تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره
ص. 344-335
بهرام فتحی آچاچلوئی
،
رضوان شاددل
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
صفورا اکبری علویجه
چکیده
(2682 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1066 دریافت)
ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران
ص. 358-345
امیر گلی
،
مریم جعفری
،
فرزانه محسنی
،
مهسا رضایی
،
فاطمه السادات ناظری
چکیده
(2063 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2505 دریافت)
اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر روی برخی از خصوصیات کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و تخمین ماندگاری محصول نهایی با استفاده از روش ASLT
ص. 372-359
زهرا نظری
،
ناصر صداقت
چکیده
(4321 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1293 دریافت)
تأثیر پلاسمای سرد بر تغییرات رنگ، محتوی آنتوسیانین و کیفیت میکروبی آب زرشک
ص. 385-373
طناز رهنمای آخری
،
مجید جوانمرد
،
روزبه عباس زاده
چکیده
(4849 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2359 دریافت)
بررسی اثر پرتودهی گاما روی چروکیدگی سطحی و جذب مجدد آب طی خشک کردن قارچ دکمه ای
ص. 396-387
احسان فرتاش
،
محمدهادی خوش تقاضا
،
سلیمان عباسی
چکیده
(1291 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(685 دریافت)
تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل)
ص. 404-397
سعید آیینه وند
،
لیلا کمالی روستا
،
آرش سلطانی
،
مهدی امینی
چکیده
(1415 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(700 دریافت)
مقایسه اثر خشک کردن همرفت و خشک کردن ترکیبی اسمز-همرفت بر روی رفتار خشک شدن و شاخصهای رنگ نعناع فلفلی
ص. 420-405
امید مردانی
،
فاطمه نادی
چکیده
(3136 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1747 دریافت)
جداسازی وشناسایی گونههای Alicyclobacillus از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مبتنی بر کشت ومولکولی و بررسی اثر بریکس بر رشد باکتری های Alicyclobacillus
ص. 435-421
شهناز بختیاری
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
مسعود یاورمنش
چکیده
(1549 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(900 دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بستهبندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد
ص. 450-437
سمیرا منصورگرگانی
،
ناصر صداقت
،
فرشته حسینی
چکیده
(3468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1768 دریافت)
ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان
ص. 461-451
مریم فهیم دانش
چکیده
(1396 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1106 دریافت)
اثر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگیهای کیفی آب انار
ص. 473-463
لیلا هوشیار
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
ممنونه شنگل
چکیده
(1347 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(847 دریافت)
مطالعه میزان آلاینده های فلزات سنگین و ترکیبات شیمیایی(نیتریت و نیترات) در آب های معدنی موجود در بازار استان آذربایجان غربی
ص. 485-475
رقیه اشرفی
چکیده
(1932 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1395 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 468