ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 82 - ( 1397 )
بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی
ص. 16-1
سیده مرضیه رازقی
*
،
حسن صدیقی
چکیده
(9006 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4114 دریافت)
بررسی درصد خلوص و میزان ید نمکهای خوراکی موجود در سطح عرضه استان کرمانشاه
ص. 23-17
زینب رفتنی امیری
*
،
سمیه سلمانی
چکیده
(5849 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5554 دریافت)
کاربرد شاخصهای دیان و تریان مزدوج بهعنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته
ص. 38-25
محمد قربانی
*
،
توران شفیعی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
یحیی مقصودلو
،
سید مهدی جعفری
،
حامد حسینی
چکیده
(5952 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3831 دریافت)
بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. )
ص. 50-39
الهام مهدیان
*
،
عصمت خوری
،
امین حسین زاده
چکیده
(5681 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1796 دریافت)
تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگیهای حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن
ص. 62-51
فخری شهیدی
*
،
شادی بصیری
،
فاطمه صادقی
،
صفیه خلیلیان
،
اسماعیل خزایی
چکیده
(5499 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2317 دریافت)
بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز
ص. 71-63
مریم محسنی
*
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
علی محمدی ثانی
چکیده
(8675 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3324 دریافت)
بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا
ص. 83-73
گلناز اسحقی ماکویی
،
محمد حسین موثق
*
چکیده
(7057 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2847 دریافت)
بررسی میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد گندم و جو استان آذربایجان شرقی در سال 1395 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 93-85
سامان مهدوی
*
،
لیلا اسماعیل زاده
،
حسین شیخلویی
چکیده
(4559 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1916 دریافت)
اثر افزودن شیره انگور بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک ماست و ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و حسی آن
ص. 103-95
فاطمه نریمانی
،
آیناز علیزاده
*
چکیده
(16186 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2772 دریافت)
استخراج پروتئین از جلبک قهوه ای و بررسی خصوصیات عملکردی آن
ص. 118-105
مهسا پارسازاده
،
مژگان خدادادی
*
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(5340 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5508 دریافت)
خشک کردن لایه نازک ورقههای گوجهفرنگی با استفاده از خشککن تلفیقی فروسرخ-خلاء
ص. 127-119
فخرالدین صالحی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(6245 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2672 دریافت)
کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت
ص. 137-129
الناز میلانی
*
،
غلام علی گلی موحد
،
مرتضی جعفری
،
حامد انوری
چکیده
(4015 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2828 دریافت)
مقایسه ویژگی های کیفی پودر میوه نسترن کوهی از چند منطقه ایران با نمونه تجاری وارداتی
ص. 149-139
حامد صابریان
*
چکیده
(3185 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1880 دریافت)
تخمین زمان ماندگاری پرتقال تامسون ناول با پوشش خوراکی(آلوئه ورا- کیتوزان) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP)
ص. 166-151
زهرا پورشریف املشی
،
ناصر صداقت
*
،
فخری شهیدی
چکیده
(3117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1869 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. 176-167
کریم نصرت الهی
،
حسن برزگر
*
،
حسین جوینده
،
محمدرضا قربانی
چکیده
(7530 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3454 دریافت)
تاثیر روشهای مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد
ص. 187-177
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی
*
،
طاهر جدگال
،
سراج بیتا
چکیده
(2985 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2447 دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نانبرنجی
ص. 199-189
امیرپویا قندهاری یزدی
،
محمد حجت الاسلامی
*
،
مهشید جهادی
،
جواد کرامت
چکیده
(3338 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2502 دریافت)
ریزپوشانی عصاره رنگدانه ای جلبک دریایی Sargassum sp. باهدف بهبود پایداری و تقویت اثر آنتیاکسیدانی آن بر روغن ماهی
ص. 212-201
نازنین صادقی
،
سید مهدی اجاق
*
،
بهاره شعبان پور
،
شیرین حسنی
چکیده
(7047 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3848 دریافت)
خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی ژل آلوئه ورا
ص. 221-213
کژال سجادی
*
،
سمیرا بهرامیان
چکیده
(3359 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1720 دریافت)
کاربرد ترکیبی مدل D-optimal Mixture Design، آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفههای اصلی (PCA) در طراحی و ساخت توپک ماهی آمیخته با ایزولهی پروتئین مرغ
ص. 236-223
امیررضا شویک لو
*
،
سیدجواد ابوالقاسمی
،
حمید رضا مهدوی عادلی
چکیده
(6904 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4118 دریافت)
بررسی تاثیر متغیرهای اندازه بنگاه و مخارج تبلیغات بر رشد بنگاههای صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در ایران
ص. 247-237
سید محمد مظلومی
چکیده
(3088 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1840 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن
ص. 260-249
مهران اعلمی
چکیده
(3130 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1721 دریافت)
بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی
ص. 269-261
محمد طیبی
،
محمد شاهدی
،
جعفر محمدزاده میلانی
*
،
مهدی کدیور
چکیده
(3669 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2177 دریافت)
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و پایداری بتانین ریزپوشانی شده به روش خشک کردن پاششی در پاستیل
ص. 280-271
ساجد امجدی
،
لیلا روفه گری نژاد
*
،
حامد همیشه کار
چکیده
(3757 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2671 دریافت)
بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا
ص. 293-281
زهرا توان
،
محمد حجتی
*
،
بهزاد ناصحی
،
حسین جوینده
چکیده
(3600 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3153 دریافت)
اثر منطقه رشد و دمای محیط نگهداری میوه زیتون (رقم زرد روغنی) بر خصوصیات کمی و کیفی روغن استحصالی
ص. 305-295
بهرام فتحی آچاچلویی
*
،
زری پیامی
چکیده
(3403 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1725 دریافت)
بررسی تأثیر ضداکسایشی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) در مقایسه با ضداکساینده مصنوعی TBHQ بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 318-307
رضا اسماعیل زاده کناری
*
چکیده
(2948 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1838 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 334-319
سیده پرستو مجاوریان
،
زینب رفتنی امیری
*
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(3796 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4014 دریافت)
رویکرد جدید جهت درونپوشانی آنتوسیانینهای تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره
ص. 344-335
بهرام فتحی آچاچلوئی
،
رضوان شاددل
*
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
صفورا اکبری علویجه
چکیده
(4066 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1999 دریافت)
ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران
ص. 358-345
امیر گلی
*
،
مریم جعفری
،
فرزانه محسنی
،
مهسا رضایی
،
فاطمه السادات ناظری
چکیده
(3314 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3445 دریافت)
اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر روی برخی از خصوصیات کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و تخمین ماندگاری محصول نهایی با استفاده از روش ASLT
ص. 372-359
زهرا نظری
*
،
ناصر صداقت
چکیده
(5979 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2728 دریافت)
تأثیر پلاسمای سرد بر تغییرات رنگ، محتوی آنتوسیانین و کیفیت میکروبی آب زرشک
ص. 385-373
طناز رهنمای آخری
،
مجید جوانمرد
*
،
روزبه عباس زاده
چکیده
(7156 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4320 دریافت)
بررسی اثر پرتودهی گاما روی چروکیدگی سطحی و جذب مجدد آب طی خشک کردن قارچ دکمه ای
ص. 396-387
احسان فرتاش
،
محمدهادی خوش تقاضا
*
،
سلیمان عباسی
چکیده
(2548 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1526 دریافت)
تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل)
ص. 404-397
سعید آیینه وند
*
،
لیلا کمالی روستا
،
آرش سلطانی
،
مهدی امینی
چکیده
(2724 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1564 دریافت)
مقایسه اثر خشک کردن همرفت و خشک کردن ترکیبی اسمز-همرفت بر روی رفتار خشک شدن و شاخصهای رنگ نعناع فلفلی
ص. 420-405
امید مردانی
،
فاطمه نادی
*
چکیده
(4757 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3246 دریافت)
جداسازی وشناسایی گونههای Alicyclobacillus از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مبتنی بر کشت ومولکولی و بررسی اثر بریکس بر رشد باکتری های Alicyclobacillus
ص. 435-421
شهناز بختیاری
،
محمدرضا عدالتیان دوم
*
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
مسعود یاورمنش
چکیده
(2823 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1896 دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بستهبندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد
ص. 450-437
سمیرا منصورگرگانی
،
ناصر صداقت
*
،
فرشته حسینی
چکیده
(5450 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3183 دریافت)
ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان
ص. 461-451
مریم فهیم دانش
چکیده
(3139 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2060 دریافت)
اثر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگیهای کیفی آب انار
ص. 473-463
لیلا هوشیار
،
جواد حصاری
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
ممنونه شنگل
چکیده
(2636 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1743 دریافت)
مطالعه میزان آلاینده های فلزات سنگین و ترکیبات شیمیایی(نیتریت و نیترات) در آب های معدنی موجود در بازار استان آذربایجان غربی
ص. 485-475
رقیه اشرفی
*
چکیده
(3473 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2565 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS