Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 15, Issue 82 (2018)
FSCT 2018, 15(82): 451-461
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان. FSCT 2018; 15 (82) :451-461
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-30516-en.html
ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان
Abstract:
(2535 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 813 kb]
(1699 Downloads)
Article Type:
Short Communication
| Subject:
Food quality control
Received: 2019/02/16 | Accepted: 2019/02/16 | Published: 2019/02/16
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.