Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 15, Issue 82 (2018)
FSCT 2018, 15(82): 189-199
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
ghandehary yazdi A P. بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نانبرنجی. FSCT 2018; 15 (82) :189-199
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-15217-en.html
بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نانبرنجی
Amir pouya Ghandehary yazdi
1
1- دانشگاه ازاد اسلامی واحد شهرکرد
Abstract:
(2818 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 1031 kb]
(2130 Downloads)
Article Type:
Original paper
| Subject:
Food quality control
Received: 2017/12/12 | Accepted: 2018/08/27 | Published: 2018/10/5
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.