ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 82 - ( 1397 )
بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی
ص. 16-1
سیده مرضیه رازقی
،
حسن صدیقی
چکیده
(8286 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3500 دریافت)
بررسی درصد خلوص و میزان ید نمکهای خوراکی موجود در سطح عرضه استان کرمانشاه
ص. 23-17
زینب رفتنی امیری
،
سمیه سلمانی
چکیده
(5389 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5084 دریافت)
کاربرد شاخصهای دیان و تریان مزدوج بهعنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته
ص. 38-25
محمد قربانی
،
توران شفیعی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
یحیی مقصودلو
،
سید مهدی جعفری
،
حامد حسینی
چکیده
(5389 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3423 دریافت)
بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. )
ص. 50-39
الهام مهدیان
،
عصمت خوری
،
امین حسین زاده
چکیده
(5145 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1514 دریافت)
تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگیهای حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن
ص. 62-51
فخری شهیدی
،
شادی بصیری
،
فاطمه صادقی
،
صفیه خلیلیان
،
اسماعیل خزایی
چکیده
(5032 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1978 دریافت)
بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز
ص. 71-63
مریم محسنی
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
علی محمدی ثانی
چکیده
(7809 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2802 دریافت)
بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا
ص. 83-73
گلناز اسحقی ماکویی
،
محمد حسین موثق
چکیده
(6365 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2334 دریافت)
بررسی میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد گندم و جو استان آذربایجان شرقی در سال 1395 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 93-85
سامان مهدوی
،
لیلا اسماعیل زاده
،
حسین شیخلویی
چکیده
(4044 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1615 دریافت)
اثر افزودن شیره انگور بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک ماست و ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و حسی آن
ص. 103-95
فاطمه نریمانی
،
آیناز علیزاده
چکیده
(14794 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2256 دریافت)
استخراج پروتئین از جلبک قهوه ای و بررسی خصوصیات عملکردی آن
ص. 118-105
مهسا پارسازاده
،
مژگان خدادادی
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(3402 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5094 دریافت)
خشک کردن لایه نازک ورقههای گوجهفرنگی با استفاده از خشککن تلفیقی فروسرخ-خلاء
ص. 127-119
فخرالدین صالحی
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(5541 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2135 دریافت)
کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت
ص. 137-129
الناز میلانی
،
غلام علی گلی موحد
،
مرتضی جعفری
،
حامد انوری
چکیده
(3431 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2442 دریافت)
مقایسه ویژگی های کیفی پودر میوه نسترن کوهی از چند منطقه ایران با نمونه تجاری وارداتی
ص. 149-139
حامد صابریان
چکیده
(2698 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1560 دریافت)
تخمین زمان ماندگاری پرتقال تامسون ناول با پوشش خوراکی(آلوئه ورا- کیتوزان) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP)
ص. 166-151
زهرا پورشریف املشی
،
ناصر صداقت
،
فخری شهیدی
چکیده
(2627 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1578 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. 176-167
کریم نصرت الهی
،
حسن برزگر
،
حسین جوینده
،
محمدرضا قربانی
چکیده
(6730 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2918 دریافت)
تاثیر روشهای مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد
ص. 187-177
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی
،
طاهر جدگال
،
سراج بیتا
چکیده
(2539 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2112 دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نانبرنجی
ص. 199-189
امیرپویا قندهاری یزدی
،
محمد حجت الاسلامی
،
مهشید جهادی
،
جواد کرامت
چکیده
(2818 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2130 دریافت)
ریزپوشانی عصاره رنگدانه ای جلبک دریایی Sargassum sp. باهدف بهبود پایداری و تقویت اثر آنتیاکسیدانی آن بر روغن ماهی
ص. 212-201
نازنین صادقی
،
سید مهدی اجاق
،
بهاره شعبان پور
،
شیرین حسنی
چکیده
(6235 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3250 دریافت)
خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی ژل آلوئه ورا
ص. 221-213
کژال سجادی
،
سمیرا بهرامیان
چکیده
(2876 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1392 دریافت)
کاربرد ترکیبی مدل D-optimal Mixture Design، آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفههای اصلی (PCA) در طراحی و ساخت توپک ماهی آمیخته با ایزولهی پروتئین مرغ
ص. 236-223
امیررضا شویک لو
،
سیدجواد ابوالقاسمی
،
حمید رضا مهدوی عادلی
چکیده
(6166 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3530 دریافت)
بررسی تاثیر متغیرهای اندازه بنگاه و مخارج تبلیغات بر رشد بنگاههای صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در ایران
ص. 247-237
سید محمد مظلومی
چکیده
(2585 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1494 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن
ص. 260-249
مهران اعلمی
چکیده
(2618 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1400 دریافت)
بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی
ص. 269-261
محمد طیبی
،
محمد شاهدی
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
مهدی کدیور
چکیده
(3172 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1827 دریافت)
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و پایداری بتانین ریزپوشانی شده به روش خشک کردن پاششی در پاستیل
ص. 280-271
ساجد امجدی
،
لیلا روفه گری نژاد
،
حامد همیشه کار
چکیده
(3186 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2321 دریافت)
بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا
ص. 293-281
زهرا توان
،
محمد حجتی
،
بهزاد ناصحی
،
حسین جوینده
چکیده
(2996 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2756 دریافت)
اثر منطقه رشد و دمای محیط نگهداری میوه زیتون (رقم زرد روغنی) بر خصوصیات کمی و کیفی روغن استحصالی
ص. 305-295
بهرام فتحی آچاچلویی
،
زری پیامی
چکیده
(2947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1419 دریافت)
بررسی تأثیر ضداکسایشی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) در مقایسه با ضداکساینده مصنوعی TBHQ بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 318-307
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(2462 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1523 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 334-319
سیده پرستو مجاوریان
،
زینب رفتنی امیری
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(3193 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3564 دریافت)
رویکرد جدید جهت درونپوشانی آنتوسیانینهای تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره
ص. 344-335
بهرام فتحی آچاچلوئی
،
رضوان شاددل
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
صفورا اکبری علویجه
چکیده
(3571 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1668 دریافت)
ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران
ص. 358-345
امیر گلی
،
مریم جعفری
،
فرزانه محسنی
،
مهسا رضایی
،
فاطمه السادات ناظری
چکیده
(2872 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3129 دریافت)
اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر روی برخی از خصوصیات کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و تخمین ماندگاری محصول نهایی با استفاده از روش ASLT
ص. 372-359
زهرا نظری
،
ناصر صداقت
چکیده
(5312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2204 دریافت)
تأثیر پلاسمای سرد بر تغییرات رنگ، محتوی آنتوسیانین و کیفیت میکروبی آب زرشک
ص. 385-373
طناز رهنمای آخری
،
مجید جوانمرد
،
روزبه عباس زاده
چکیده
(6288 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3600 دریافت)
بررسی اثر پرتودهی گاما روی چروکیدگی سطحی و جذب مجدد آب طی خشک کردن قارچ دکمه ای
ص. 396-387
احسان فرتاش
،
محمدهادی خوش تقاضا
،
سلیمان عباسی
چکیده
(2062 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1197 دریافت)
تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل)
ص. 404-397
سعید آیینه وند
،
لیلا کمالی روستا
،
آرش سلطانی
،
مهدی امینی
چکیده
(2236 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1237 دریافت)
مقایسه اثر خشک کردن همرفت و خشک کردن ترکیبی اسمز-همرفت بر روی رفتار خشک شدن و شاخصهای رنگ نعناع فلفلی
ص. 420-405
امید مردانی
،
فاطمه نادی
چکیده
(4142 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2730 دریافت)
جداسازی وشناسایی گونههای Alicyclobacillus از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مبتنی بر کشت ومولکولی و بررسی اثر بریکس بر رشد باکتری های Alicyclobacillus
ص. 435-421
شهناز بختیاری
،
محمدرضا عدالتیان دوم
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
مسعود یاورمنش
چکیده
(2361 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1562 دریافت)
بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بستهبندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد
ص. 450-437
سمیرا منصورگرگانی
،
ناصر صداقت
،
فرشته حسینی
چکیده
(4622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2683 دریافت)
ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان
ص. 461-451
مریم فهیم دانش
چکیده
(2526 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1694 دریافت)
اثر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگیهای کیفی آب انار
ص. 473-463
لیلا هوشیار
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
ممنونه شنگل
چکیده
(2133 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1402 دریافت)
مطالعه میزان آلاینده های فلزات سنگین و ترکیبات شیمیایی(نیتریت و نیترات) در آب های معدنی موجود در بازار استان آذربایجان غربی
ص. 485-475
رقیه اشرفی
چکیده
(2917 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2171 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS