صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 3، شماره 9، تیر 1385
تعداد مقالات:
8
اثر مکمل های پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک
صفحه
1-10
مشاهده مقاله
اصل مقاله
270.05 K
مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران
صفحه
11-17
مشاهده مقاله
اصل مقاله
193.59 K
بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد
صفحه
19-26
مشاهده مقاله
اصل مقاله
339.32 K
تعیین و مقایسه برخی از مواد مغذی هفت رقم اسفناج ایرانی
صفحه
27-34
مشاهده مقاله
اصل مقاله
171.92 K
مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP
صفحه
35-47
مشاهده مقاله
اصل مقاله
194.22 K
تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال
صفحه
49-56
مشاهده مقاله
اصل مقاله
205.88 K
بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز
صفحه
57-66
مشاهده مقاله
اصل مقاله
246.76 K
اثر رطوبت، درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی
صفحه
67-76
مشاهده مقاله
اصل مقاله
195.58 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
شماره 11
شماره 10
شماره 9
شماره 8
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)