صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 3، شماره 8، فروردین 1385
تعداد مقالات:
8
بررسی تولید پنیر سفید کم کلسترول با استفاده از روغن آفتابگردان
صفحه
1-11
مشاهده مقاله
اصل مقاله
438.43 K
خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد
صفحه
13-20
مشاهده مقاله
اصل مقاله
355.4 K
بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی
صفحه
21-31
مشاهده مقاله
اصل مقاله
337.19 K
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی غذایی کمکی تهیه شده از گندم و عدس معمولی و جوانه زده
صفحه
33-39
مشاهده مقاله
اصل مقاله
199.08 K
ارزیابی روش تعیین مساحت محصولات کشاورزی و غذایی از روی تصاویر دیجیتالی
صفحه
41-57
مشاهده مقاله
اصل مقاله
986.52 K
اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت متابولیکی باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست غلیظ شده
صفحه
59-66
مشاهده مقاله
اصل مقاله
360.05 K
تعیین میزان باقیمانده آفت کشهای کلره در برخی از صیفی جات به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی
صفحه
67-74
مشاهده مقاله
اصل مقاله
286.13 K
بررسی تاثیر پودر آب پنیر بر کیفیت نان همبرگر
صفحه
75-82
مشاهده مقاله
اصل مقاله
211.89 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
شماره 11
شماره 10
شماره 9
شماره 8
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)