صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 1، شماره 1، تیر 1383
تعداد مقالات:
8
ثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون
مشاهده مقاله
اصل مقاله
145.85 K
ریز کپسول سازی خامه با استفاده از تکنیک خشک کن پاششی
صفحه
1-6
مشاهده مقاله
اصل مقاله
214.07 K
بررسی تغییرات رنگ سیب زمینی در حین سرخ کردن در حمام روغن
صفحه
7-14
مشاهده مقاله
اصل مقاله
146.54 K
جداسازی یرسینیا انتروکولیتیکا و لیستریامنوسایتوژنز از شیرهای خام و پاستوریزه عرضه شده در سطح فروشگاههای استان چهارمحال بختیاری
صفحه
15-19
مشاهده مقاله
اصل مقاله
132.79 K
مطالعه تاثیر ضد میکروبی روغنهای فرار برخی گیاهان بر باکتری E. coli در پنیر سفید ایرانی
صفحه
21-28
مشاهده مقاله
اصل مقاله
179.05 K
مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند، بسته بندی شده به صورت معمولی و در خلا
صفحه
37-44
مشاهده مقاله
اصل مقاله
144.88 K
بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا
صفحه
45-54
مشاهده مقاله
اصل مقاله
253.04 K
بررسی تاثیر برخی هیدروکلوییدها بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان لواش
صفحه
55-64
مشاهده مقاله
اصل مقاله
157.48 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)
شماره 3
شماره 2
شماره 1