صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 1، شماره 2، مهر 1383
تعداد مقالات:
8
بررسی ترکیب فیزیکو- شیمیایی انارهای (.Punica granatum L) مختلف کاشته شده در یزد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
228 K
مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران
صفحه
1-7
مشاهده مقاله
اصل مقاله
430.17 K
امکان تولید چیپس سیب زمینی با روش خشک کردن
صفحه
15-22
مشاهده مقاله
اصل مقاله
145.99 K
مطالعه تغییرات میزان هیستامین و آمینهای فرار ماهی سارم منجمد در مقایسه با شمارش کلی میکروبی و ارائه مدل پیشگو
صفحه
23-31
مشاهده مقاله
اصل مقاله
179.05 K
امکان تولید سلولاز با استفاده از قارچ نوروسپورا اینترمدیا به روش تخمیر حالت جامد
صفحه
33-40
مشاهده مقاله
اصل مقاله
145.85 K
بررسی اثرات خشک کردن انجمادی بر ویژگیهای کیفی زعفران
صفحه
41-49
مشاهده مقاله
اصل مقاله
144.88 K
بررسی و تعیین اثرات زمان برداشت و درجه حرارت بر روی قابلیت نگهداری یک رقم انبه محلی میناب
صفحه
51-64
مشاهده مقاله
اصل مقاله
253.04 K
تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد قندی با استفاده از میکروارگانیسمها
صفحه
65-70
مشاهده مقاله
اصل مقاله
157.48 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)
شماره 3
شماره 2
شماره 1