ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 76 - ( 1397 )
تحلیل انرژی و اگزرژی فرآیند خشک کردن قطعات سیب در یک خشککن هوای گرم
ص. 1-11
محسن بیگی
چکیده
(5725 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3133 دریافت)
بررسی استفاده از خواص لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کانکئی جدا شده از عسل در تهیه آب انار پروبیوتیک
ص. 13-23
لیلا ناطقی
،
نیلوفر قربانی
،
ناصر تاج آبادی
چکیده
(5955 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3976 دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و جداسازی اولیه فرکشن های پپتیدی فرآورده تخمیری سس سوراغ
ص. 25-35
مهدی نیکو
،
رامین مناف فر
،
مهدی ایمانی
،
حسن احمدی گاولیقی
چکیده
(5458 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2566 دریافت)
پتانسیل پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های جدا شده از ماست لیقوان تبریز
ص. 37-50
محمود توکلی
چکیده
(5475 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2508 دریافت)
اثر عصاره های مختلف بره موم بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای در شرایط یخچال: ترکیبات شیمیایی، ارزیابی میکروبی و حسی
ص. 51-65
سیده زهرا سیدالنگی
،
علی اکبر شیخی کوهسار
،
مهشید شاملوفر
،
صابر شزیفیان
چکیده
(6196 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2741 دریافت)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر جمعیت ریزاندامگان عامل مسمومیت و عفونت غذایی
ص. 67-76
فریده طباطبایی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
سید علی مرتضوی
،
فخری شهیدی
چکیده
(5358 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4570 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی کدو مسمایی(.L Cucurbita pepo) در فرآیند سرخ کردن عمیق
ص. 77-86
نینا دلیری
،
فریبا زینالی
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(7693 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2229 دریافت)
تاثیر غلظتهای متفاوت گلیسرول و سوربیتول بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین کانولا
ص. 87-100
فرزانه ولی پور
چکیده
(4086 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2349 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگیهای آن با بستنی معمولی
ص. 101-115
سجاد قادری
،
مصطفی مظاهری تهرانی
،
سید محمد علی رضوی
چکیده
(4485 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2764 دریافت)
اثرجایگزین کردن نمک طعام با عصاره گیاه سیاه شور مصری در فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی تولیدی به شیوه فراپالایش: با رویکرد رژیمی
ص. 117-130
صدیقه امیری
،
امیر شاکریان
،
محمد حجت الاسلامی
،
ساحل سها
چکیده
(4370 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3224 دریافت)
بررسی اثر سبوس گندم با اسید فیتیک کاهش یافته بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ برگر
ص. 131-140
الهه اکبری
،
جواد کرامت
،
مهشید جهادی
چکیده
(2929 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1812 دریافت)
بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
ص. 141-152
سمیرا بیک زاده
،
سید هادی پیغمبردوست
،
مهدی بیک زاده
،
محمد اصغری جعفرآبادی
،
عزیز همایونی راد
چکیده
(7201 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7558 دریافت)
بررسی سینیتیک استخراج نشاسته از سیبزمینی با مدلهای تحلیلی و تجربی، با بهکارگیری الگوریتم ژنتیک
ص. 153-164
ریحانه حسن زاده
،
بهروز عباسی سورکی
،
جواد صیاد امین
چکیده
(3473 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1692 دریافت)
بررسی قابلیت اتصال به کلسیم پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین دانه ی گوجه
ص. 167-175
نسیم مشگین فر
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
بهروز اکبری
،
محمد قربانی
،
فیدل تولدرا
چکیده
(3110 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1633 دریافت)
بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ریز ساختار و ویژگی های فیزیکو شیمیایی فیلم خوراکی ترکیبی ایزوله پروتئین کانولا- ژلاتین
ص. 175-185
آزاده رائیجی
،
علی معتمدزادگان
،
یحیی مقصودلو
چکیده
(3780 مشاهده)
بهینه سازی ترکیب پوشش خوراکی با کاربرد طرح مرکب بر عمر انباری و خواص کیفی میوه انجیر (Ficus Carica domestica L.)
ص. 189-206
ندا مومنی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
محمد علیزاده خالدآباد
چکیده
(3125 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3126 دریافت)
بررسی اثر افزودن شیر ارزن بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA-5، باکتری های آغازگر ماست و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک
ص. 207-219
سمیرا فرقانی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
جواد حصاری
،
رضا رضایی مکرم
چکیده
(3635 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4694 دریافت)
بررسی اثر آنزیم گلوکزایزومراز بر محلول گلوکزی و هیدرولیز محلول شکر سفید با آنزیم انورتاز جهت تولید شربت با فروکتوز بالا
ص. 221-230
خدیجه شیرانی بیدابادی
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(6825 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2293 دریافت)
بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 231-242
علی طاهری
،
افره نصرتی
،
چکاوک خواجه امیری
چکیده
(4286 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2622 دریافت)
تولید مربای سیب با کالری کاهشیافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگیهای کیفی آن
ص. 243-255
مهسا درویشی
،
محمد حجت الاسلامی
،
جواد کرامت
چکیده
(3586 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1588 دریافت)
تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتیاکسیدانی بستنی
ص. 257-268
علیرضا ملک نژاد
،
لیلا ناطقی
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(2956 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1547 دریافت)
تاثیر سوکرالوز و مالتیتول برخواص فیزیکوشیمیایی و حسی ذرت حجیم شده به روش انفجاری شیرین
ص. 269-279
احمد کارگری دهکردی
،
سارا موحد
،
بیژن خورشیدپور
چکیده
(3309 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1602 دریافت)
تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی
ص. 281-292
شهین زمردی
،
عزیزه رضایی
،
اصغر خسروشاهی اصل
،
حسن ملکی نژاد
چکیده
(3418 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1612 دریافت)
مقایسه اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی عصاره های پالپ میوه ازگیل ژاپنی(Eriobotrya japonica Lindl.) در پایدارسازی روغن سویا
ص. 293-306
مجتبی دلفانیان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
محمد علی سحری
چکیده
(3869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1296 دریافت)
اثر کیتوزان و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت پس از برداشت و ترکیبهای پاداکسنده میوه توتفرنگی
ص. 307-317
حسین میغانی
،
ناصر برومند
،
اسحاق مقبلی
چکیده
(3680 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3373 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پودر ژله حاوی پودر کدوحلوایی
ص. 319-328
فاطمه کریمی
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(3778 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2780 دریافت)
تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتهای زیست تخریب پذیر بر پایه پلی اتیلن- نشاسته- نانورس بر خصوصیات فیزیکوشیمایی قارچ دکمه ای
ص. 329-335
مهناز بنایان کرمانی
،
الهام مهدیان
،
رضا کاراژیان
چکیده
(6077 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3782 دریافت)
بررسی تأثیر تکنیک تبادل یونی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکر خام و سفید
ص. 337-345
خدیجه شیرانی بیدابادی
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(5993 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2748 دریافت)
غنی سازی غلات صبحانه با استفاده از پودر کدوحلوایی
ص. 347-356
فاطمه غفوری
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(3060 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2441 دریافت)
بهینهسازی پوششدهی در کیکهای فاقد گلوتن غنیشده با بتاکاروتن با روش سطح پاسخ
ص. 357-369
زینب بهاری
،
داود زارع
،
سارا موحد
چکیده
(6228 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2337 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS