ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 81 - ( 1397 )
تشکیل کمپلکس بین بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه بزرک و ژلاتین به روش توده ای شدن مرکب
ص. 9-1
فرزانه محسنی
،
امیر گلی
چکیده
(7447 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2069 دریافت)
بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو
ص. 21-11
فخرالدین صالحی
چکیده
(5196 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1196 دریافت)
تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بستهبندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.)
ص. 33-23
معصومه عبدالهی
،
فرید مرادی نژاد
،
محمد حسن سیاری زهان
،
حسن بیات
چکیده
(5329 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1866 دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانوکامپوزیتهای هیبریدی کربوکسیمتیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونتموریلونیت و TiO2
ص. 47-35
یونس زاهدی
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(7417 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2174 دریافت)
وویژگیهای رنگ، رطوبت و ریزساختار نانو کپسولهای امگا-3 تولیدشده با استفاده از تکنیک کواسرواسیون
ص. 61-49
سید علی جعفرپور
چکیده
(4709 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2753 دریافت)
اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک
ص. 75-63
شیرین ایرانی
،
رضوان پوراحمد
،
علی اکبریان موغاری
چکیده
(4961 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1475 دریافت)
تولید الئوژل از روغن کلزا با استفاده از مخلوط اتیل سلولز و پلیگلیسرول پلی ریسینولئات
ص. 86-77
فرناز شریعتی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
امیر حسین شیرانی راد
چکیده
(8873 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2769 دریافت)
بررسی اثر پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیرگونه پلانتاروم PTCC 1896 بر طول عمر با استفاده از مدل نماتود سینورابدایتیس الگانس به صورت درون تنی
ص. 96-87
صفورا اکبری علویجه
،
صبیحه سلیمانیان زاد
،
محمود شیخ زین الدین
چکیده
(4239 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1484 دریافت)
بررسی اثرات شرایط خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پودر روغن تخمه ی کدو حلوایی
ص. 112-97
منصوره گرانپور
،
غلامحسن اسدی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(3738 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1810 دریافت)
بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن
ص. 126-113
زهرا نظری
چکیده
(2353 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1606 دریافت)
بررسی تاثیر روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی و برخی متابولیتهای ثانویه عصاره گیاه اوجی
ص. 138-127
رضا اسماعیل زاده کناری
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(3116 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3098 دریافت)
مدلسازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیهسازیشدهی گوارشی با استفاده از سامانه استنتاج فازی -عصبی (ANFIS)
ص. 149-139
سید مهدی جعفری
،
محمد گنجه
،
یحیی مقصودلو
،
علی محمد تمدن
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(2437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1831 دریافت)
تأثیر میزان اولئیک اسید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی زئین ذرت
ص. 161-151
عبدالحسین آقابابایی
،
سید علی مرتضوی
،
حمید توکلی پور
چکیده
(2524 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1923 دریافت)
تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای کیک بدون گلوتن
ص. 176-163
فاطمه عباسزاده
،
فاطمه عباسزاده
،
مهران اعلمی
،
مهران اعلمی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(2739 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1354 دریافت)
اثر دمای نگهداری و درجه استخراج بر زمان ماندگاری آرد گندم
ص. 188-177
رضا افخمی ماسوله
،
محمدرضا اسحاقی
،
اورنگ عیوض زاده
چکیده
(12334 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1852 دریافت)
اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد
ص. 199-189
فاطمه حسینی
،
سید روح الله جوادیان
،
سمیه بهرام
چکیده
(2809 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1320 دریافت)
بهینه سازی تولید اگزوپلی ساکارید توسط باکتری Rhizubium radiobacter PTCC 1654 در لجن لبنی با استفاده از روش آماری سطح پاسخ
ص. 215-201
الهام اسکندری
،
سید علی مرتضوی
،
آرش کوچکی
،
فریده طباطبایی
چکیده
(2181 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1310 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره برگ گیاه برگ بو (Laurus nobilis L ) بر روی سویههای مختلف میکروبی
ص. 227-217
احمد پدرام نیا
چکیده
(2633 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2484 دریافت)
بررسی آلودگی به آفلاتوکسین در پنیر سفید ایرانی به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 236-229
مرضیه خوری
،
عصمت خوری
،
علی محمدی ثانی
چکیده
(2719 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1982 دریافت)
بررسی تأثیر عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده شاهدانه در پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 249-237
تهمینه بخشنده
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(2594 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2480 دریافت)
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه متکا (.Ferula persica L) به صورت خالص و نانوریزپوشانی شده در افزایش پایداری روغن سویا
ص. 259-251
پویا تقی نیا
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
محمد احمدی
چکیده
(2542 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1597 دریافت)
تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد
ص. 271-261
ایمان بهمنی
،
سحر نجفی
،
فاطمه زواره
چکیده
(3041 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1402 دریافت)
بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی
ص. 286-273
مرضیه جرتنها
،
یحیی مقصودلو
،
مهران اعلمی
،
عماد احمدی
چکیده
(2693 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2068 دریافت)
تعیین محتوی، ویژگیهای آنتیاکسیدانی و شناسایی ترکیب فنولی غالب در عصاره اناریجه به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
ص. 297-287
شهلا سلمانیان
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
معصومه جامسون
چکیده
(2703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1306 دریافت)
بررسی نانوساختارهای لیپیدی حاوی اولئوروپئین با استفاده از آزمون دینامیکی نور (DLS) و گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC)
ص. 310-299
منصوره سلیمانی فرد
چکیده
(2594 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1366 دریافت)
تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئهورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر
ص. 324-311
اکرم آریان فر
چکیده
(2619 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2180 دریافت)
آنالیز پروتئومیک گلیادین و اثر آن روی ویژگی های تکنولوژیکی نان مسطح
ص. 333-325
رویا آقاقلی زاده
،
مهدی کدیور
،
محمد حسین عزیزی
،
مرتضی زاهدی
،
محمدرضا رحیمی نژاد
چکیده
(2634 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1295 دریافت)
بررسی اثر آنزیم پکتیناز و فراصوت بر کیفیت و راندمان استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی
ص. 344-335
سمیرا مهدوی طارونی
،
علی معتمدزادگان
،
شبنم حمزه
،
سعید میرعرب رضی
چکیده
(2865 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1900 دریافت)
خشک کردن برگهای نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در یک خشککن ترکیبی هوای گرم-ماورای صوت: تأثیر دما و توان ماورای صوت بر زمان، انرژی مصرفی و کمیت اسانس
ص. 357-345
داود قنبریان
،
مهدی ترکی هرچگانی
،
عبدالله قاسمی پیربلوطی
،
مرتضی صادقی
چکیده
(2702 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1708 دریافت)
کاربرد توأم پلیآمین ها و کایتوزان بر ترکیبات زیستی فعال و قهوهای شدن پسته تر
ص. 376-359
ملیکا بارزمان
،
سیدحسین میردهقان
،
فاطمه ناظوری
چکیده
(5476 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2287 دریافت)
اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگیهای کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالصسازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS)
ص. 385-377
بیوک آقا فرمانی
،
حبیب نویدی فر
چکیده
(2267 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1361 دریافت)
بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ
ص. 398-387
فاطمه علی اکبری
،
ثمر منصوری پور
چکیده
(5738 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1938 دریافت)
بهینه سازی توالی ژن رنین گاوی و تهیه سازه ژنی مناسب برای تولید کیموزین در مخمر Pichia pastoris
ص. 412-399
سهیلا محب زاده
،
ناصر زارع
،
رسول اصغری ذکریا
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(5700 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2601 دریافت)
اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی
ص. 421-413
سیده هدا حیدری بازاردهی
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(5315 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1734 دریافت)
بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین )
ص. 429-423
آناهیتا شکورزاده
،
رکسانا موگوئی
چکیده
(2216 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1206 دریافت)
اثر آنزیمبری، بستهبندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو
ص. 442-431
شهرزاد شکوری
،
حمیدرضا توکلیپور
،
سید حمیدرضا ضیاالحق
،
سید محسن مرتضوی
چکیده
(5126 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2364 دریافت)
بررسی ویژگی های عملکردی ، مکانیکی و ساختاری فیلم سدیم کازینات با استفاده از نانو رس و اسانس خوشاریزه
ص. 455-443
رقیه اشرفی
،
هاله همتی
،
فروغ محترمی
،
احسان مقدس کیا
چکیده
(2556 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1481 دریافت)
اثرات ضد اکسیداسیونی عصاره گیاه اوجی(Mentha aquatica) بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرد(3- درجه سانتیگراد)
ص. 469-457
زهرا لطیفی
،
مهدی شریفی سلطانی
،
امیر رضا شویکلو
چکیده
(2030 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1915 دریافت)
مدلسازی انتقال حرارت همبرگر طی سرخ کردن عمیق
ص. 478-471
نجمه واحد دهکردی
،
نفیسه جهانبخشیان
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(2108 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1814 دریافت)
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماریزا جدا شده از پنیر لیقوان
ص. 492-479
زهرا ایزدی مهر
،
مسعود یاورمنش
،
محمد باقر حبیبی
،
محمد رضا عدالتیان
چکیده
(2191 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2018 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS