Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 15, Issue 81 (2018)
FSCT 2018, 15(81): 23-33
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بستهبندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.). FSCT 2018; 15 (81) :23-33
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-12767-en.html
تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بستهبندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.)
Abstract:
(5403 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 538 kb]
(1921 Downloads)
Article Type:
Original paper
| Subject:
Food quality control
Received: 2017/10/20 | Accepted: 2018/09/1 | Published: 2018/10/13
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.