صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 10، شماره 39، اردیبهشت 1392
تعداد مقالات:
9
تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی
صفحه
9-1
مشاهده مقاله
اصل مقاله
295.79 K
نقش روغن زیتون در برنامه غذایی کودکان چاق
صفحه
11-17
مشاهده مقاله
اصل مقاله
225.34 K
تاثیر اقلیم محل رشد میوه زیتون بر رنگدانه های روغن زیتون فرابکر ایرانی
صفحه
19-29
مشاهده مقاله
اصل مقاله
294.48 K
خواص فیزیکوشیمیایی و شاخص های تغذیه ای ارقام زیتون طی فرآیند کنسرو کردن
صفحه
31-41
مشاهده مقاله
اصل مقاله
266.52 K
اثر پارامتر محیطی دما روی∆ECN42 روغن زیتون ایرانی
صفحه
41-48
مشاهده مقاله
اصل مقاله
218.81 K
تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی
صفحه
49-60
مشاهده مقاله
اصل مقاله
377.68 K
بررسی پایداری اکسایشی روغن زیتون
صفحه
61-75
مشاهده مقاله
اصل مقاله
306.78 K
نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون
صفحه
77-83
مشاهده مقاله
اصل مقاله
385.96 K
تاثیر ادویه های رزماری، آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون
صفحه
85-95
مشاهده مقاله
اصل مقاله
214.8 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
شماره 41
شماره 40
شماره 39
شماره 38
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)