Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 14, Number 70 (0-0)


فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی
اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی
اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل
بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)
بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2 ) در اشرشیا کلیO157 H7با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام
ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2 ) در اشرشیا کلیO157 H7با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات
تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو
تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

خشک کردن برگ گیاه پولک(Stachys schtschegleevii Sosn.) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن
خشک کردن برگ گیاه پولک(Stachys schtschegleevii Sosn.) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS2)
ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS2)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان
ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

سینتیک کاهش قند‌های احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی
سینتیک کاهش قند‌های احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز
اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش‌ حجم سنجی گازوگرافی
بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش‌ حجم سنجی گازوگرافی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو
مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی
تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)
بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد
اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان
ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانه‌های آفتابگردان با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی
مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانه‌های آفتابگردان با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM1 در ماست
اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM1 در ماست
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ
بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی تنوع زیستی باکتری‌های اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن 16S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویه‌های جدا شده از آن
بررسی تنوع زیستی باکتری‌های اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن 16S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویه‌های جدا شده از آن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به‏عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم‏چرب
کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به‏عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم‏چرب
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

غنی‏سازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه
غنی‏سازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بکارگیری روش شبکه‌های عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصه‌های خشک‌کردن بادنجان و شلغم در یک خشک‌کن ترکیبی مایکروویو- همرفتی
بکارگیری روش شبکه‌های عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصه‌های خشک‌کردن بادنجان و شلغم در یک خشک‌کن ترکیبی مایکروویو- همرفتی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی خصوصیات تغذیه‌ای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی
بررسی خصوصیات تغذیه‌ای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنیSAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن
جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنیSAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles