Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 14, Issue 70 (0)
FSCT 0, 14(70): 45-27
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
بکارگیری روش شبکههای عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصههای خشککردن بادنجان و شلغم در یک خشککن ترکیبی مایکروویو- همرفتی. FSCT 0; 14 (70) :45-27
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4997-en.html
بکارگیری روش شبکههای عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصههای خشککردن بادنجان و شلغم در یک خشککن ترکیبی مایکروویو- همرفتی
Abstract:
(6325 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 551 kb]
(1861 Downloads)
Received: 2017/06/18 | Accepted: 2017/11/22 | Published: 2017/12/19
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.