Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 14, Number 69 (0-0)
بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus
بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
امکانسنجی تولید پاستیل کمکالری با استفاده از اینولین و استویوزید
امکانسنجی تولید پاستیل کمکالری با استفاده از اینولین و استویوزید
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر صمغهای گوار و زانتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی
تأثیر صمغهای گوار و زانتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خصوصیات تغذیهای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات
بررسی خصوصیات تغذیهای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیبزمینی) با استفاده از قند چند الکلی
بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیبزمینی) با استفاده از قند چند الکلی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری
بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
استخراج موثرترین طول موجهای طیف آبمیوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS)
استخراج موثرترین طول موجهای طیف آبمیوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر
بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تشخیص روغن های گیاهی در فرآوردههای لبنی صنعتی کرمانشاه با استفاده از روشهای کروماتوگرافی
تشخیص روغن های گیاهی در فرآوردههای لبنی صنعتی کرمانشاه با استفاده از روشهای کروماتوگرافی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا
بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر شیرینکنندههای ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف
تأثیر شیرینکنندههای ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تشخیص تخم مرغهای شکسته با استفاده از روش ظرفیت خازنی و طبقهبندهای هوشمند
تشخیص تخم مرغهای شکسته با استفاده از روش ظرفیت خازنی و طبقهبندهای هوشمند
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella)
اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارههای مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica)
بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارههای مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر
تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
ارائه روشی جدید برای افزایش کیفیت آب میوه خرما با استفاه از هیدروژل پلی وینیل الکل
ارائه روشی جدید برای افزایش کیفیت آب میوه خرما با استفاه از هیدروژل پلی وینیل الکل
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر عصاره کاسنی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
اثر عصاره کاسنی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی
مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر کاربرد برخی پایدار کنندههابر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری
اثر کاربرد برخی پایدار کنندههابر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تاثیر محلولهای اسمزی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیبات معطر زنجبیل در فرآیند خشک کردن
بررسی تاثیر محلولهای اسمزی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیبات معطر زنجبیل در فرآیند خشک کردن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی
اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تغییرات برخی از خصوصیات شیمیایی مغز کامل و پودری دو رقم گردو در شرایط دمایی متفاوت
بررسی تغییرات برخی از خصوصیات شیمیایی مغز کامل و پودری دو رقم گردو در شرایط دمایی متفاوت
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی
بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینه سازی ویژگیهای کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا
بهینه سازی ویژگیهای کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر
بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آنها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق
بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آنها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles