Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 14, Number 65 (0-0)
بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت بهروش حلال متلاطم
بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت بهروش حلال متلاطم
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
کاربرد برخی نمکهای معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری
کاربرد برخی نمکهای معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آنها
جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آنها
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تاثیرآنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
بررسی تاثیرآنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگیهای بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ
مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگیهای بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تاثیر افزودن پودر دانهی تاجخروس (Amaranthus cruentus)، بر ویژگیهای کیفی ماست چکیده
بررسی تاثیر افزودن پودر دانهی تاجخروس (Amaranthus cruentus)، بر ویژگیهای کیفی ماست چکیده
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
غنیسازی کیک با پودر دانهی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی
غنیسازی کیک با پودر دانهی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری
تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.)
تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراوردههای جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون
ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراوردههای جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای
بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شدهی سویا به روش سطح پاسخ
بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شدهی سویا به روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینهسازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه
بهینهسازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی
بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیونکنندگی زرده تخممرغ مایع
بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیونکنندگی زرده تخممرغ مایع
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر غلظتهای مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگیهای نانو امولسیون اسانس آویشن در آب
تأثیر غلظتهای مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگیهای نانو امولسیون اسانس آویشن در آب
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو
استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی
بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهارنارنج (Citrus aurantium)در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهارنارنج (Citrus aurantium)در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ عکس العمل سطح
بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ عکس العمل سطح
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده(Thunnusaffinis)
بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده(Thunnusaffinis)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار
بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو
بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مدل سازی برخی ویژگیهای مغز بادام در خشککن پیوسته نیمهصنعتی
مدل سازی برخی ویژگیهای مغز بادام در خشککن پیوسته نیمهصنعتی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مدلسازی تجربی چروکیدگی در خشککردن انگور پیشتیمارشده با فراصوت و کربوکسیمتیلسلولز
مدلسازی تجربی چروکیدگی در خشککردن انگور پیشتیمارشده با فراصوت و کربوکسیمتیلسلولز
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تعیین مقدار عناصر آهن، روی و مس در آرد غنی شده مصرفی در شهرستان اهواز
تعیین مقدار عناصر آهن، روی و مس در آرد غنی شده مصرفی در شهرستان اهواز
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles