Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 14, Number 68 (0-0)
زندهمانی باکتریهای لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بعنوان باکتری های پروبیوتیک شاخص در مدل شبیهسازی شده معده ای و روده ای
زندهمانی باکتریهای لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بعنوان باکتری های پروبیوتیک شاخص در مدل شبیهسازی شده معده ای و روده ای
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر اتمسفر اصلاحشده و نوع بستهبندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست
تأثیر اتمسفر اصلاحشده و نوع بستهبندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتیاکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتیاکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای کنجاک و زانتان بر ویژگیهای بافتی پنیر پروسس پخشپذیر
بررسی تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای کنجاک و زانتان بر ویژگیهای بافتی پنیر پروسس پخشپذیر
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر افزودن اسانس آویشن بر برخی ویژگی های کیفی و میکروبی حلوا ارده در طی زمان نگهداری
تاثیر افزودن اسانس آویشن بر برخی ویژگی های کیفی و میکروبی حلوا ارده در طی زمان نگهداری
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادونقرمز
غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادونقرمز
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی کاربرد مولکول نگاری پلیمری در استخراج انتخابی تارتاریک اسید
بررسی کاربرد مولکول نگاری پلیمری در استخراج انتخابی تارتاریک اسید
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (Diospyros kaki L.)
بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (Diospyros kaki L.)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی
بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی
بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما
تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تأثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشککردن هوای داغ
بررسی تأثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشککردن هوای داغ
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی ویژگیهای خمیر و ژل سوریمی غنیشده با فیبرهای رژیمی
بررسی ویژگیهای خمیر و ژل سوریمی غنیشده با فیبرهای رژیمی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100)
مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
حذف ترکیبات رنگی و ناخالصیها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع
حذف ترکیبات رنگی و ناخالصیها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مدلسازی و بهینهسازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکسهای کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف
مدلسازی و بهینهسازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکسهای کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر جایگزینی اینولین و پودر چای سبز بر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماکارونی
بررسی اثر جایگزینی اینولین و پودر چای سبز بر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماکارونی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی
اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تغییرات اسیدهای چرب و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa ) در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
بررسی تغییرات اسیدهای چرب و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa ) در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از فریم و سر ماهی کپور معمولی
اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از فریم و سر ماهی کپور معمولی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر شیر گاوی و قارچ Candida albicans تلقیح شده به آن
اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر شیر گاوی و قارچ Candida albicans تلقیح شده به آن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره متانولی، اسانس و نانولیپوزوم حاوی اسانس نعناع فلفلی
بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره متانولی، اسانس و نانولیپوزوم حاوی اسانس نعناع فلفلی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
شناسایی جدایههای باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی
شناسایی جدایههای باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) بر ریزاندامگان بیماری زا با منشاء غذایی
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) بر ریزاندامگان بیماری زا با منشاء غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تعیین نانوساختار میکروامولسیون لیکوپن توسط هدایتسنجی و مطالعات رفتار جریانی
تعیین نانوساختار میکروامولسیون لیکوپن توسط هدایتسنجی و مطالعات رفتار جریانی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خصوصیات آنتیرادیکالی لیگنین استخراج شده از گونههای گیاهی توسط دو روش MWL وDL
بررسی خصوصیات آنتیرادیکالی لیگنین استخراج شده از گونههای گیاهی توسط دو روش MWL وDL
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی، بافتی و پذیرش آن
تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی، بافتی و پذیرش آن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی
بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز و ایزوله پروتئین آبپنیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آبنمکی کمچرب
تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز و ایزوله پروتئین آبپنیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آبنمکی کمچرب
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles