Volume 14, Issue 68 (0)                   FSCT 0, 14(68): 16-1 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز و ایزوله پروتئین آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آب‌نمکی کم‌چرب. FSCT 0; 14 (68) :16-1
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-6680-en.html
Abstract:   (4980 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 1295 kb]   (1807 Downloads)    

Received: 2016/03/29 | Accepted: 2016/12/30 | Published: 2017/09/23

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.