ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 69 - ( 1396 )
بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آنها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق
ص. 1-9
مژگان یادگاری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
سید جعفر هاشمی
چکیده
(6357 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3980 دریافت)
بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر
ص. 11-21
نسیم رئوفی
،
رسول کدخدایی
،
مسعود نجف نجفی
چکیده
(5914 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2099 دریافت)
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما
ص. 23-30
آیت محمدرزداری
*
،
رحیم ابراهیمی
چکیده
(5657 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1987 دریافت)
بهینه سازی ویژگیهای کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا
ص. 31-41
فروغ چهارطاق
،
بهزاد ناصحی
*
،
حسن برزگر
چکیده
(6046 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2449 دریافت)
بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی
ص. 43-52
محمد علی صالحی
،
آیدا امیدواری
*
چکیده
(6133 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2370 دریافت)
بررسی تغییرات برخی از خصوصیات شیمیایی مغز کامل و پودری دو رقم گردو در شرایط دمایی متفاوت
ص. 53-64
هلدا دانائی اسکوئی
*
،
محسن اسمعیلی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(5430 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3271 دریافت)
اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی
ص. 65-74
فاطمه ناظوری
،
سیامک کلانتری
*
،
امان اله جوانشاه
،
علی رضا طلایی
چکیده
(4925 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3339 دریافت)
بررسی تاثیر محلولهای اسمزی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیبات معطر زنجبیل در فرآیند خشک کردن
ص. 75-89
مریم شاه امیریان
*
،
ندا مفتون آزاد
،
لادن جوکار
چکیده
(3909 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3287 دریافت)
اثر کاربرد برخی پایدار کنندههابر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری
ص. 91-104
فروغ لنکرانی
،
وجیهه فدائی نوغانی
*
چکیده
(3439 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1930 دریافت)
مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی
ص. 105-114
فخرالدین صالحی
*
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
آذر نعمتی
،
راضیه لطیفی داراب
چکیده
(3497 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2110 دریافت)
اثر عصاره کاسنی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
ص. 115-122
عفت احمدی اقدم
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(3382 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3585 دریافت)
ارائه روشی جدید برای افزایش کیفیت آب میوه خرما با استفاه از هیدروژل پلی وینیل الکل
ص. 123-133
سجاد پیرسا
*
،
محمد مهدی مظهری
چکیده
(3509 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2007 دریافت)
تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر
ص. 135-146
سمیرا رنجبر
،
سارا موحد
*
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(3520 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2019 دریافت)
بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارههای مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica)
ص. 147-158
حسن برزگر
*
،
محمد حجتی
،
مرضیه پناهی
چکیده
(3195 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3687 دریافت)
اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella)
ص. 159-169
الهام شکوه صارمی
،
محمد باقر حبیبی نجفی
*
،
محمد حسین حدادخداپرست
،
معصومه بحرینی
چکیده
(3451 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1973 دریافت)
تشخیص تخم مرغهای شکسته با استفاده از روش ظرفیت خازنی و طبقهبندهای هوشمند
ص. 171-180
مهدی قادری
،
احمد بناکار
*
،
علی اکبر مسعودی
چکیده
(3116 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1927 دریافت)
تأثیر شیرینکنندههای ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف
ص. 181-193
نرگس نادیان
*
،
لیلا مصفی
،
محمد حجت الاسلامی
،
شهناز ادیب
چکیده
(3627 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2117 دریافت)
بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا
ص. 195-204
هادی طالبی
،
مهدی قیافه داودی
*
چکیده
(3273 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2015 دریافت)
تشخیص روغن های گیاهی در فرآوردههای لبنی صنعتی کرمانشاه با استفاده از روشهای کروماتوگرافی
ص. 205-214
زینب رفتنی امیری
*
،
سمیه سلمانی
چکیده
(4680 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2326 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر
ص. 215-227
ساره حسینی
،
مجید علی آبادی
*
چکیده
(3595 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1988 دریافت)
استخراج موثرترین طول موجهای طیف آبمیوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS)
ص. 229-241
مریم سلطانی کاظمی
،
سامان آبدانان مهدی زاده
*
،
مختار حیدری
،
سید مجتبی فارغ
چکیده
(3190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3422 دریافت)
بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری
ص. 331-243
مهسا محمدطاهری
،
سید ابراهیم حسینی
*
چکیده
(3245 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3541 دریافت)
بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیبزمینی) با استفاده از قند چند الکلی
ص. 243-253
علیرضا رحمانیان
،
مهدی قیافه داودی
*
چکیده
(3117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1814 دریافت)
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی
ص. 255-268
عاطفه صادقی زاده دهکردی
،
محمّد فاضل نجف آبادی
*
،
هاجر عبّاسی
چکیده
(3344 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1901 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ
ص. 269-281
علیرضا ملکی کهکی
،
محمد باقری
*
،
لیلا ناطقی
چکیده
(3732 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2226 دریافت)
بررسی خصوصیات تغذیهای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات
ص. 283-294
غلامحسین حقایق
*
چکیده
(3498 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2232 دریافت)
تأثیر صمغهای گوار و زانتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی
ص. 295-306
علی سوهان آجینی
،
سارا موحد
*
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(4520 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2042 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد
ص. 307-318
معصومه مقیمی
*
چکیده
(3450 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2193 دریافت)
امکانسنجی تولید پاستیل کمکالری با استفاده از اینولین و استویوزید
ص. 319-329
الهه محمدی اکبرابادی
،
سلیمان عباسی
*
چکیده
(3541 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2022 دریافت)
بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus
ص. 345-352
علی آبرومند
*
،
فریده باعثی
چکیده
(3117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3361 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS