You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی امکان تولید دمنوش گیاهی سین‌بیوتیک بر پایه کاسنی، سیر و سیب‌زمینی‌ترشی توسط باکتری‌های پروبیوتیک
سمیه منظمی، افشین جعفرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فعالیت سطحی و بین‌ سطحی کانژوگه ایزوله پروتئین آب‌پنیر-صمغ ژلان بعنوان تابعی از درجه پلیمریزاسیون
مجید نوش کام، مهدی وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری
سید سجاد ملک حسینی، علیرضا شیرازی نژاد، سید محمد باقر هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی هم افزایی آنزیم های گلوکز اکسیداز ولیپاز برخواص رئولوژیک آرد ونان بربری فرموله شده با جایگزینی نسبی آرد ذرت
پریسا آبادی پازوکی، مهسا تبری، نفیسه جهان بخشیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برش‌های خشک‌شده میوه “به”
فخرالدین صالحی، شمیمه عظیمی سلیم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین‌کننده استویا
گلناز اسحقی ماکویی، محمد حسین موثق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شیوع آلودگی اشریشیا کلی O157:H7 در بستنی‌های سنتی و دست‌ساز در واحدهای صنفی عرضه‌کننده بستنی شهر بندرعباس و ارزیابی محیط کروموژنیک در مقایسه با محیط استاندارد برای تشخیص آن
مریم اقبالی، درنوش جعفرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم
محبوبه کشیری، میثم دهقانی، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، هدی شهیری طبرستانی، محبوبه حسن نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر شستشو و پوشش نانومرکب فعال کربوکسی‌متیل سلولز- نانو رس حاوی عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت تخم‌مرغ طی دوره نگهداری در دمای محیط
مونا احسان، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن روغن مغز بنه ((Pistacia atlantica و میکرولیپوزوم‌های آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و حسی خامه کم چرب
مهسا نیکخواه، ژاله خوشخو، سید ابراهیم حسینی، پیمان مهستی شتربانی، افشین آخوندزاده بستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال
زهرا سیاری، محمد ربانی، رضا فرهمندفر، رضا اسماعیل زاده کناری، رضوان موسوی ندوشن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML انتقال دانش از یک موسسه‌ی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآورده‌های لبنی محلی ؛ مطالعه‌ی موردی- پنیر لیقوان
امیررضا شویک لو، اکرم قره داغی، حمیدرضا مهدوی عادلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر آرد پوست موز، صمغ دانه ریحان و قدومه شیرازی بر کیک حاوی شیره انجیر و خرما
زهرا جواهری، سارا انصاری، محمدتقی گلمکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی و مدل سازی شرایط استخراج گاما آمینوبوتیریک اسید( گابا) از باکتری لاکتوباسیلوس برویس10818IBRC تحت تاثیر شوک گرمایی به روش سطح پاسخ
محبوبه رضایی، یونس قاسمی، انوشه شریفان، حسین باخدا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فست فودهای شهر تهران
شایسته حسین آبادی، محمد حسین عزیزی، نرگس مورکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید آب آناناس پروبیوتیک با ریزپوشانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم توسط صمغ‌های کیتوزان و کتیرا
صبا صباغ پور لنگرودی، لیلا نوری، محمدحسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال 99-1398 با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک
فهیمه رحمتی، حجت کاراژیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید نان سلیاکی با به کارگیری خمیر ترش ذرت لاکتیکی با استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم در دو سطح 5 و 10 درصد
مژده فاضل تهرانی مقدم، حسین جلالی، عبدالرضا محمدی نافچی، لیلا نوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگی‌های کیفی و بافتی نان مسطح خانگی
سید مهدی میرزابابایی، علی رافع، حسین زمانی، حسین زمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مرغ برگر
الهه اکبری، مهشید جهادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس نعناع (Mentha spicata) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد
زهرا فرهادوند، علی فضل آرا، مریم قادری قهفرخی، مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی
محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و اتانول بر ویژگی‌های ضد‌اکسایشی و ضدمیکروبی عصاره برگ به‌لیمو
محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی افزودن ترکیبات آنتی‌اکسیدانی استخراج شده برگ چغندرقند به روش فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا
سمیرا ایزدی، مسعود هنرور، حبیب الله میرزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ
بیژن عسکری، مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیایی فر، ابراهیم اسماعیل زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ
شهین زمردی، مرضیه بلندی، مهدی شهیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه‌ای بین روش‌های غرقابی، ﻣﺎﻳﻜﺮووﻳﻮ و فراصوت جهت استخراج عصاره پوست لیموترش و ﺑﺮرسی ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﺿﺪ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ آن
زهرا لطیفی، مریم درویش حسینی، آمنه صدیقی پاشاکی، زهرا غفوری، لیلا نجفی، عاطفه ارجمندیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی شیر کاکائوی فراسودمند حاوی شیره توت،آب پنیر و هیدروکلوئیدهای مختلف
بیتا بخشی، وحید حکیم زاده، حسن رشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی فنول های آزاد و باند شده نانوریزپوشانی شده عصاره پوست کیوی در افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا
نازیلا مبصری، رضا ااسماعیل زاده کناری2، راضیه رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ
احمد نورمحمدی، ابراهیم احمدی، علی حشمتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue