You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی امکان تولید دمنوش گیاهی سینبیوتیک بر پایه کاسنی، سیر و سیبزمینیترشی توسط باکتریهای پروبیوتیک سمیه منظمی، افشین جعفرپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
فعالیت سطحی و بین سطحی کانژوگه ایزوله پروتئین آبپنیر-صمغ ژلان بعنوان تابعی از درجه پلیمریزاسیون مجید نوش کام، مهدی وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از بتاکاروتن درون پوشانی شده با پروتئین آب پنیر و کازئین و بررسی اثرات آن در ماندگاری روغن کانولا طی شرایط نگهداری سید سجاد ملک حسینی، علیرضا شیرازی نژاد، سید محمد باقر هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی هم افزایی آنزیم های گلوکز اکسیداز ولیپاز برخواص رئولوژیک آرد ونان بربری فرموله شده با جایگزینی نسبی آرد ذرت پریسا آبادی پازوکی، مهسا تبری، نفیسه جهان بخشیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوششدهی با صمغهای دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر خصوصیات ظاهری برشهای خشکشده میوه “به” فخرالدین صالحی، شمیمه عظیمی سلیم
چکیده -
متن کامل (PDF)
زندهمانی بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در بستنی کاکائویی حاوی شیرینکننده استویا گلناز اسحقی ماکویی، محمد حسین موثق
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی شیوع آلودگی اشریشیا کلی O157:H7 در بستنیهای سنتی و دستساز در واحدهای صنفی عرضهکننده بستنی شهر بندرعباس و ارزیابی محیط کروموژنیک در مقایسه با محیط استاندارد برای تشخیص آن مریم اقبالی، درنوش جعفرپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم محبوبه کشیری، میثم دهقانی، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، هدی شهیری طبرستانی، محبوبه حسن نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر شستشو و پوشش نانومرکب فعال کربوکسیمتیل سلولز- نانو رس حاوی عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت تخممرغ طی دوره نگهداری در دمای محیط مونا احسان، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن روغن مغز بنه ((Pistacia atlantica و میکرولیپوزومهای آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و حسی خامه کم چرب مهسا نیکخواه، ژاله خوشخو، سید ابراهیم حسینی، پیمان مهستی شتربانی، افشین آخوندزاده بستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال زهرا سیاری، محمد ربانی، رضا فرهمندفر، رضا اسماعیل زاده کناری، رضوان موسوی ندوشن
چکیده -
متن کامل (PDF)
انتقال دانش از یک موسسهی پژوهشی به تولیدکنندگان روستایی برای بهبود ایمنی و شرایط بهداشتی تولید فرآوردههای لبنی محلی ؛ مطالعهی موردی- پنیر لیقوان امیررضا شویک لو، اکرم قره داغی، حمیدرضا مهدوی عادلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر آرد پوست موز، صمغ دانه ریحان و قدومه شیرازی بر کیک حاوی شیره انجیر و خرما زهرا جواهری، سارا انصاری، محمدتقی گلمکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی و مدل سازی شرایط استخراج گاما آمینوبوتیریک اسید( گابا) از باکتری لاکتوباسیلوس برویس10818IBRC تحت تاثیر شوک گرمایی به روش سطح پاسخ محبوبه رضایی، یونس قاسمی، انوشه شریفان، حسین باخدا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فست فودهای شهر تهران شایسته حسین آبادی، محمد حسین عزیزی، نرگس مورکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید آب آناناس پروبیوتیک با ریزپوشانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم توسط صمغهای کیتوزان و کتیرا صبا صباغ پور لنگرودی، لیلا نوری، محمدحسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی رنگ های مصنوعی موجود در مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان تربت حیدریه در سال 99-1398 با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک فهیمه رحمتی، حجت کاراژیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید نان سلیاکی با به کارگیری خمیر ترش ذرت لاکتیکی با استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم در دو سطح 5 و 10 درصد مژده فاضل تهرانی مقدم، حسین جلالی، عبدالرضا محمدی نافچی، لیلا نوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عوامل موثر در طراحی دستگاه پخت نان بر ویژگیهای کیفی و بافتی نان مسطح خانگی سید مهدی میرزابابایی، علی رافع، حسین زمانی، حسین زمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سبوس برنج با فیتات کاهش یافته بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مرغ برگر الهه اکبری، مهشید جهادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش خوراکی ژلاتین - اسانس نعناع (Mentha spicata) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد زهرا فرهادوند، علی فضل آرا، مریم قادری قهفرخی، مهدی پورمهدی بروجنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اسانس زولنگ: فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی، فعالیت ضدمیکروبی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک نالیدیکسیک اسید در شرایط آزمایشگاهی محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر روش استخراج با حلالهای آب و اتانول بر ویژگیهای ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره برگ بهلیمو محمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی افزودن ترکیبات آنتیاکسیدانی استخراج شده برگ چغندرقند به روش فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا سمیرا ایزدی، مسعود هنرور، حبیب الله میرزایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ بیژن عسکری، مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیایی فر، ابراهیم اسماعیل زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی و بهینه سازی مقادیر فیبر گندم و اسانس شوید در دوغ سین بیوتیک با استفاده از روش سطح پاسخ شهین زمردی، مرضیه بلندی، مهدی شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسهای بین روشهای غرقابی، ﻣﺎﻳﻜﺮووﻳﻮ و فراصوت جهت استخراج عصاره پوست لیموترش و ﺑﺮرسی ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﺿﺪ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ آن زهرا لطیفی، مریم درویش حسینی، آمنه صدیقی پاشاکی، زهرا غفوری، لیلا نجفی، عاطفه ارجمندیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی شیر کاکائوی فراسودمند حاوی شیره توت،آب پنیر و هیدروکلوئیدهای مختلف بیتا بخشی، وحید حکیم زاده، حسن رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی فنول های آزاد و باند شده نانوریزپوشانی شده عصاره پوست کیوی در افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا نازیلا مبصری، رضا ااسماعیل زاده کناری2، راضیه رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی (رفتار خزش) مربا آلبالو بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ احمد نورمحمدی، ابراهیم احمدی، علی حشمتی
چکیده -
متن کامل (PDF)