Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 14, Number 72 (0-0)


شربت فروکتوز و اثرات عملکردی و تغذیه ای آن
شربت فروکتوز و اثرات عملکردی و تغذیه ای آن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته
اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگی‌های شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایش
اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگی‌های شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایش
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو
بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی عوامل مؤثر بر گرایش مصرف‌کنندگان به لبنیات برند
بررسی عوامل مؤثر بر گرایش مصرف‌کنندگان به لبنیات برند
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگی‌های فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی
استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگی‌های فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

مقایسه کارایی انواع بتا سیکلو دکسترین کراس لینک شده در حذف کلسترول کره
مقایسه کارایی انواع بتا سیکلو دکسترین کراس لینک شده در حذف کلسترول کره
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر ضد میکروبی نانوسیال بر پایه عصاره سریش و نانو ذره اکسید روی
بررسی اثر ضد میکروبی نانوسیال بر پایه عصاره سریش و نانو ذره اکسید روی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده
اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ
بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بسته‌بندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم)
شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بسته‌بندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

مدل‌سازی گرفتگی غشا در اولترافیلتراسیون شیر کم‏چرب
مدل‌سازی گرفتگی غشا در اولترافیلتراسیون شیر کم‏چرب
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلم‌های زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بسته‌بندی میوه آلبالو ایرانی
بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلم‌های زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بسته‌بندی میوه آلبالو ایرانی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخ‌کردن سطحی و عمیق
بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخ‌کردن سطحی و عمیق
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ
تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری
برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره برگ زیتون
تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره برگ زیتون
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی
بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کم‌چرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی
مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کم‌چرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه
مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

مطالعه تاثیر نانوفیبر سلولز باکتریایی بر خواص فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان-نانونقره و تعیین غلظت بهینه‌ی آن با روش سطح پاسخ
مطالعه تاثیر نانوفیبر سلولز باکتریایی بر خواص فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان-نانونقره و تعیین غلظت بهینه‌ی آن با روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگی‌های عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلی‌ساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی
بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگی‌های عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلی‌ساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر
مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بهینه‌سازی فرآیند خشک‌کردن پاششی رب گوجه‌فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ
بهینه‌سازی فرآیند خشک‌کردن پاششی رب گوجه‌فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله
بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی خصوصیات هم‌افزائی و هم‌ستیزی عصاره‌ چای سبز و هل
بررسی خصوصیات هم‌افزائی و هم‌ستیزی عصاره‌ چای سبز و هل
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی
اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

استفاده از فیبر پلی پیرول نانوساختار برای مطالعه اثر موسیلاژ به دانه بر پروفایل کروماتوگرافی گازی ترکیبات فرار، خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
استفاده از فیبر پلی پیرول نانوساختار برای مطالعه اثر موسیلاژ به دانه بر پروفایل کروماتوگرافی گازی ترکیبات فرار، خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles