Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 14, Number 72 (0-0)
شربت فروکتوز و اثرات عملکردی و تغذیه ای آن
شربت فروکتوز و اثرات عملکردی و تغذیه ای آن
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر صمغ دانهریحان و اسانس پونهکوهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیکشکلاتی با چربی کاهش یافته
اثر صمغ دانهریحان و اسانس پونهکوهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیکشکلاتی با چربی کاهش یافته
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگیهای شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایش
اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگیهای شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایش
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو
بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی عوامل مؤثر بر گرایش مصرفکنندگان به لبنیات برند
بررسی عوامل مؤثر بر گرایش مصرفکنندگان به لبنیات برند
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگیهای فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی
استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگیهای فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مقایسه کارایی انواع بتا سیکلو دکسترین کراس لینک شده در حذف کلسترول کره
مقایسه کارایی انواع بتا سیکلو دکسترین کراس لینک شده در حذف کلسترول کره
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر ضد میکروبی نانوسیال بر پایه عصاره سریش و نانو ذره اکسید روی
بررسی اثر ضد میکروبی نانوسیال بر پایه عصاره سریش و نانو ذره اکسید روی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده
اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگیهای کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ
بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگیهای کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بستهبندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم)
شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بستهبندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مدلسازی گرفتگی غشا در اولترافیلتراسیون شیر کمچرب
مدلسازی گرفتگی غشا در اولترافیلتراسیون شیر کمچرب
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بستهبندی میوه آلبالو ایرانی
بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بستهبندی میوه آلبالو ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر پیشتیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخکردن سطحی و عمیق
بررسی اثر پیشتیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخکردن سطحی و عمیق
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو
بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ
تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری
برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی عصاره برگ زیتون
تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی عصاره برگ زیتون
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگیهای حسی و شیمیایی کیک روغنی
بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگیهای حسی و شیمیایی کیک روغنی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کمچرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی
مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کمچرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نانهای صنعتی تهیه شده در شهرکرمانشاه
مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نانهای صنعتی تهیه شده در شهرکرمانشاه
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مطالعه تاثیر نانوفیبر سلولز باکتریایی بر خواص فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان-نانونقره و تعیین غلظت بهینهی آن با روش سطح پاسخ
مطالعه تاثیر نانوفیبر سلولز باکتریایی بر خواص فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان-نانونقره و تعیین غلظت بهینهی آن با روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگیهای عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلیساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی
بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگیهای عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلیساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر
مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بهینهسازی فرآیند خشککردن پاششی رب گوجهفرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ
بهینهسازی فرآیند خشککردن پاششی رب گوجهفرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله
بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خصوصیات همافزائی و همستیزی عصاره چای سبز و هل
بررسی خصوصیات همافزائی و همستیزی عصاره چای سبز و هل
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی
اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
استفاده از فیبر پلی پیرول نانوساختار برای مطالعه اثر موسیلاژ به دانه بر پروفایل کروماتوگرافی گازی ترکیبات فرار، خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
استفاده از فیبر پلی پیرول نانوساختار برای مطالعه اثر موسیلاژ به دانه بر پروفایل کروماتوگرافی گازی ترکیبات فرار، خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles