Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 14, Issue 72 (0)
FSCT 0, 14(72): 215-229
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بستهبندی میوه آلبالو ایرانی. FSCT 0; 14 (72) :215-229
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5727-en.html
بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بستهبندی میوه آلبالو ایرانی
Abstract:
(3392 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 436 kb]
(2318 Downloads)
Received: 2017/07/24 | Accepted: 2017/07/24 | Published: 2018/01/21
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.